28 / 03 / 2024

Ege Seramik ve Ege Vitrifiye, Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı’nda!

Ege Seramik ve Ege Vitrifiye, Türk-Arap Yapı İnşaat Malzemeleri Fuarı’nda!

Türk Arap ülkeleri iş adamları derneği (TURAB) Türk-Arap iş dünyasını 28-30 Nisan tarihlerinde İzmir Çeşme Sheraton Otel’de bir araya getirdi. Organizasyona 600’e yakın Arap iş adamı ve 150 Türk firmasını katılım gösterdi.



Planlanan organizasyonda Fuar ile beraber Türkiye’deki Arap yatırımcı sayısının arttırılması ve Türk-Arap ticaret bağının güçlendirilmesi hedefleniyor.

3 gün sürecek olan organizasyonun açılışı, Çevre ve Şehircilik Bakanı İdris Güllüce ve  İzmir  Valisi Mustafa Toprak tarafından gerçekleştirildi. Açılış sonrası tüm katılımcılar stant ziyaretleri gerçekleştirdi.

Türk seramik sektörünün lider markası Ege Seramik ve Vitrifiye sektörünün lider markası Ege Vitrifiye bu yıl ilk kez düzenlenecek olan organizasyona 28 Numaralı stantta katılım gösterdi. Ege Seramik ve Ege Vitrifiye stantta sergiledikleri elegant ve şık seriler ile Türk yapı sektörünün tanıtımına önemli katkıda bulundu. Organizasyonda Arap firmalarının heyetleri ikili görüşmeler yaparak ve stantları gezerek ürünler hakkında detaylı bilgi aldı ve ürün alımları gerçekleştirdi.

Türk-Arap İlişkileri İçin Oldukça Önemli

Organizasyon ile ilgili Ege Seramik Genel Müdürü Göksen Yedigüller; ‘’ Türk-Arap ilişkileri için oldukça önem taşıyan bir organizasyon. Ege Seramik olarak, müşterilerimize sürekli yeni ve yenilikçi ürünler sunarak her kıtada Ege Seramik markasını tanıtmayı hedefliyoruz. Bu hedefimiz doğrultusunda ilk kez gerçekleştirilen Türk Arap Yapı İnşaat Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’na katılmaktan memnunuz. ‘’ dedi.

Ege Vitrifiye Ortadoğu Pazarında Yerini Sağlamlaştırıyor.

Ege Vitrifiye Genel Müdürü Merter Savaş ise; ‘’ Ortadoğu pazarında yer alan bir markayız. Bu organizasyon ile Ortadoğu’daki yerimizi sağlamlaştıracağız. Ziyaretçilerden aldığımız geri dönüşler ve siparişler fuarın Ege Vitrifiye açısından faydalı geçtiğini göstermektedir.’’ dedi.




Geri Dön