25 / 04 / 2024

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

Ünlüler kazandıkları parayı gayrimenkule yatırıyor. Şile, Bodrum gibi yerlerin dışında Kıbrıs ve New York gibi yerleri de tercih eden ünlülerden bazıları aldıkları evleri takipçileriyle paylaşıyor. 



Ünlüler dudak uçuklatan fiyatlarla gayrimenkul almaya devam ediyor. Peki Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı? İşte cevabı...

 

1-) Tuba Ünsal Şile'de çiftlik evi satın aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?


Tuba Ünsal, Şile’deki ikinci evini aldı. Gayrimenkule yatırım yapan ünlü isim 350 metrekarelik yeni ev için 3 milyon 380 bin lira harcadı...

Tuba Ünsal dizi, film ve reklam projelerinde sıkça yer alıyor. Geçtiğimiz aylarda bir kozmetik markasının reklam yüzü olan Ünsal, kazandığı parayla yeni bir ev satın aldı.

36 yaşındaki 2 çocuk annesi oyuncu, yine Şile'yi tercih etti. Şile'de bir evi daha bulunan Ünsal, bu kez kesenin ağzını açtı. 

 

2-) Floyd Mayweather Las Vegas'ta ev aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

 

Emekli boksör Floyd Mayweather, Las Vegas'ta yeni bir ev satın aldı. Mayweather, lüks malikanesi için 10 milyon dolar ödedi.

Khabib Numragomedov ile dövüşeceği yönünde haberlerle gündeme gelen boksör Las Vegas'ta yeni bir ev aldı. 41 yaşındaki emekli boksörün yeni evinin fiyatı dudak uçuklattı.

Mayweather, yeni evinin görüntülerini sosyal medyadan takipçileriyle paylaştı.

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?


3-)  Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bir ev aldı! 

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

 

Kylie Jenner, sevgilisi ve minik kızıyla yaşamak için servet değerinde bir malikane satın aldı. Jenner, yeni evi için 13 milyon dolar ödedi.

30 yaşın altında en zengin ünlü olarak anılan Kylie Jenner, Beverly Hills'ten yeni bi malikane aldı. Jenner, 8 aylık kızları Stormi ile bu malikanede yaşayacak.

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

7 yatak odası, 10 tane banyosu, yüzme havuzu, kendine ait bir sinema salonu ve spor salonu bulunan dev malikanenin ana yatak odası 213 metrekare. İkinci katın tamamını kaplayan bu yatak odasının yanında bir de ebeveyn banyosu bulunuyor. 

 

4-) Burcu Şendir iki ev birden aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

 

Burcu Şendir 3 sene önce modacılığa soyunmuş, 'SoYoo' markasını kurmuştu. Kısa süre içerisinde işleri büyüten Burcu Şendir kazancını gayrimenkule yatırdı. Şendir, iki ev birden aldı.

Burcu Şendir'in evlerinden biri  İstanbul İstinye'deki Nidapark'ta, diğeri Bodrum Gündoğan’da yer alıyor. Üç katlı villasının dekorasyonu ile uğraşan sosyetik güzel, otomobilini de değiştirdi. Şendir'in, Necmettin Karabacak'tan iki çocuğu var.


5-) Didem Uzel New York'tan ev aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?


Eski model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı New York Manhattan'da yeni bir ev aldı. Çİft yeni evleri için 3 milyon dolar ödedi.

Uzun zamandır ABD'de yaşayan eski Model Didem Uzel ve işadamı eşi Selim Sarı'yı yeni ev telaşı sardı. Çift, New York'tan yeni ev aldığı öğrenildi.

Oğlu ve eşiyle daha rahat olmak için evini değiştiren Uzel, her fırsatta sosyal medya hesabında ABD'deki yaşamıyla ilgili görüntüler paylaşıyor. 

Evinin tepeden görünüşünü takipçileriyle paylaşan Uzel, paylaşımının altına 'Yeni evimiz burası, kahveye beklerim' yazdı. 
 

6-) Feryal Gülman Bodrum ve İstanbul'dan 7 milyon liralık 2 ev aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?


Sosyetik isim Feryal Gülman, mimarlığını üstlendiği Bodrum ve İstanbul’daki iki ayrı proje karşılığında toplam 7 milyon değerinde iki evin sahibi oldu. 

Yetkililerin çalışmasından memnun olmayan Gülman, aynı firmanın İstanbul'da başlattığı projede de danışmanlık yapmıştı. İddialara göre,  mimar danışmanlığını üstlendiği projelerden birer villa aldı. 

Gülman'ın Bodrum'daki evinin değerinin 560 bin euro yani yaklaşık 4 milyon lira, İstanbul'daki villasının 3 milyon lira olduğu belirtildi.

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

 

7-) Selin Ciğerci: Kocam bana ev aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?


Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde açıklama yaptı.

Cinsiyet değiştirme operasyonuyla kadın olan Selin Ciğerci, önceki gün Suadiye'de bulunan bir güzellik merkezinin açılışına katıldı.

Diyarbakırspor'da forma giyen futbolcu Gökhan Çıra ile önümüzdeki yaz evleneceğini söyleyen Selin Ciğerci, boynundaki 5'i 1 yerde kolyesinin sorulması üzerine, "Onu sevgili kayınvalidem aldı. Bendeki yeri ayrı" yanıtını verdi. Sevgilisi Gökhan Çıra'nın hediye alıp almadığı sorulunca ise Selin Ciğerci, "Kocam bana ev aldı. Taksitlerini hâlâ ödüyor, daha ne olsun" şeklinde konuştu.

 

8-) Serdar Ortaç Kıbrıs'tan villa aldı!

 

Ekim ayında hangi ünlü nereden ev aldı?

 

Serda Ortaç, Miami’den sonra ikinci yatırımını Kıbrıs'ta yaptı. Bir ara Kıbrıs'tan ayrılmayan Ortaç Lefkoşa’dan yeni bir villa aldı.

Kesenin ağzını açan Ortaç'ın toplam 7 odası ve yüzme havuzu bulunan ev için 200 bin dolar ödediği öğrenildi. 

 

Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


Geri Dön