24 / 04 / 2024

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu açıldı!

Elazığ Belediyesi tarafından yaptırılan "15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu" hizmete açıldı. Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen spor salonu bin kişilik kapasiteye sahip.



Elazığ Belediyesi tarafından Doğukent Mahallesi'nde inşa edilen ve bin kişilik kapasitesi 15 Temmuz Şehitleri Spor Salonu hizmete açıldı. Açılış töreninde, İstiklal Marşı ve şehitler için Kur'an-ı Kerim okundu, dua edildi.  

Törende, Vali Çetin Oktay Kaldırım konuşma yaptı. Yaptığı konuşmada, 15 Temmuz hain darbe girişiminin unutulmaması ve unutturulmaması bakımından hizmete açılan spor salonunun büyük bir anlam taşıdığını söyledi.

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre Kaldırım, "Nice milletlerin tarihinde zaferler ve hadiseler vardır. Ama hiçbir millete Malazgirt, Çanakkale, Kurtuluş Savaşı ve nihayetinde 15 Temmuz gibi şanlı bir zafer nasip olmamıştır. O açıdan milletimiz yeryüzünde bulunan diğer milletlerden farklıdır ve çok müstesna bir yere sahiptir. Bu millete ne kadar teşekkür etsek, ecdadımıza ve şehitlerimize ne kadar minnet duysak azdır ve buna karşılık sorumluğumuz o kadarda ağırdır. Bize düşen en önemli görev bu sorumluluk bilinciyle çalışmak, hizmet üretmek ve gelecek nesillerimizi kaliteli, maneviyat yüklü ve dünyaya açık bir şekilde yetiştirmektir" açıklamasında bulundu. 
 


Geri Dön