24 / 04 / 2024

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Son zamanlarda sık sık gündeme gelen elektrik faturalarıyla ilgili olarak beklenen destek müjdesi geldi. İşte konuyla ilgili tüm merak edilen detaylar...



Elektrik faturası desteği ne kadar? 

Kamupersoneli'nde yer alan habere göre, elektrik faturası desteği hane halkına göre değişiklik gösteriyor. Açıklanan rakamlara göre,  1-2 kişi 103 lira, 3 kişi 137 lira, 4 kişi 171 lira, 5 kişi 206 lira alabiliyor.

Elektrik faturaları için son dakika müjdesi! Başvuran 200 liralık destek alacak!

Yine açıklanan detaylara göre, TC Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'na bağlı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma (SYD) Vakıfları tarafından 3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu ve 2022 sayılı 65 yaşını doldurmuş güçsüz, muhtaç ve kimsesiz Türk vatandaşlarına aylık bağlanması hakkında kanun kapsamında söz konusu düzenli merkezi yardım ve aylıklara  ilişkin hak sahipliği belirlenen ve bu hak sahipliği süren haneler yararlanabiliyor.

Altında son dakika! Gelecek haftadan itibaren...

Emlakta 2022 nasıl geçecek?

Bitcoin'i neler bekliyor? Kripto paraların devi değerlenecek mi?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön