25 / 04 / 2024

Elektrikli arabam var diye sevinmeyin! Şarj fiyatlarına büyük zam! İşte ZES ve Eşarj fiyat listesi 10 Haziran 2022

Elektrikli arabam var diye sevinmeyin! Şarj fiyatlarına büyük zam! İşte ZES ve Eşarj fiyat listesi 10 Haziran 2022

Elektrikli otomobil sahiplerine bugün üzücü haber geldi. Benzin ve mazota gelen zam haberlerinden sonra şimdi de şarj fiyatlarındaki zam konuşulmaya başlandı. Peki şarj fiyatlarına ne kadar zam geldi? İşte ZES ve Eşarj fiyatları 10 Haziran 2022!



Türki ve dünya genelinde elektrikli araba sayısı her geçen gün artıyor. Bu araçların en çok tercih edilmesinin nedenlerinden biri büyük yakıt tarasarrufu sağlaması. Fakat bugün gelen son dakika haberine göre elektrikli araba sarj fiyatlarına zam geldi.

Peki ZES ve Eşarj fiyatları ne kadar oldu? ZES ve Eşarj fiyatları kaç lira? İşte ZES ve Eşarj fiyat listesi 10 Haziran 2022...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön