26 / 04 / 2024

Elinde 1 Gram altını bile olanlara kritik uyarı! Bu iki rakama dikkat!

Elinde 1 Gram altını bile olanlara kritik uyarı! Bu iki rakama dikkat!

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, özellikle gram altın ve gümüş için kritik uyarılar yaptı. Altın nereye gidiyor? Daha fazla düşecek mi? İşte detaylar...



9 LİRALIK MAKAS ARALIĞINA DİKKAT!

Gram altının ekranlarda 974 lira olduğunu söyleyen Memiş, dün içinde 994'e kadar işlemler gerçekleştiğini aktardı. Gram altının Kapalı Çarşı'da 983 lira olduğunun altını çizen İslam Memiş 9 liralık makas aralığı olduğunu bildirdi.

Bankalardan altın almak istenildiği zaman makas aralığına dikkat edilmesi gerektiğini vurgulayan Memiş, "Değişken fiyatlar göreceksiniz, altın düşüyor, almayalım, bekleyelim düşüncesinde olanları uyarmak isterim” dedi.

Altın bugün ne kadar? 30 Haziran gram altın kaç TL? İşte altındaki son durum!

KADEMELİ ALIM YAPABİLRİSİNİZ!

Bin lira altında, 950 ve bin lira aralığında sadece kademeli alım yapılabileceğini söyleyen Memiş, “Bana göre çok iyi bir karar. Bir sonraki atak 1050, bir sonraki atak 1200 ve yılın son çeyreğinde 1450 benim için şaşırtıcı olmayacaktır”ifadelerini kullandı.

Gram altının aslında orta ve uzun vade için avantaj niteliği taşıdığını açıklayan Memiş, "Elinde gram altın bulunduran yatırımcının da her yükselişte hemen satalım. Bence satmayalım. Onsta ciddi bir baskılanma var. 1810 dolar seviyesi güçlü bir destek seviyesi” şeklinde konuştu.

Mevsimsel etkiden dolayı enflasyon rakamlarının düşeceğini kaydeden Memiş, altın ve gümüşte ciddi bir baskı ve manipülasyon olduğunu tekrarladı.

950 lira seviyesi altında gram altın görmek bugünlerde sadece hayallerden ibaret olacağına dikkat çeken Memiş, “İş alıma geldiği zaman hiç de fiyatlar o şekilde değil" yorumunu yaptı.

Altın resmen tuzla buz oldu! Elinde 1 gram altını olan bile acil baksın! Altın fiyatlarında son dakika 2 Temmuz 2022

Bayram ikramiyesi bugün hesaplara yatmaya başlıyor! 2022 SSK, Bağ-Kur, 4C emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek?

Benzin, motorin ve LPG'de indirim yağmuru! Yeni fiyatlar kaç TL? Shell, Total, Opet, PO, BP fiyat listesi 2 Temmuz 2022

Mutfak tüpüne dev indirim müjdesi! Büyük tüp 30 TL birden düştü! Aygaz, İpragaz, Mogaz 2 Temmuz 2022 fiyat listesi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön