27 / 04 / 2024

Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim? 292 bin liraya 1+1!

Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim? 292 bin liraya 1+1!

Firma: Delmar Yapı

Proje: Elit Grand Palas

Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim? sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor. Elit Grand Palas Kurtköy'de stüdyo daireler 192 bin liradan, 1+1'ler 292 bin liradan başlıyor...




İstanbul'un Anadolu yakasında Pendik'e bağlı Kurtköy bölgesinde inşa ediliyor olan  Elit Grand Palas  Evleri projesi  Delmar Yapı  tarafından hayata geçiriliyor. Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim sorusundan önce projeden bahsedelim.


Kurtköy Elit Grand Palas projesi 10 bin 680 metrekare arsa alanı üzerinde inşa ediliyor. Elit Grand Palas Evleri Kurtköy projesi 532 adet daireden meydana geliyor. Projede daireler stüdyo ve 1 oda 1 salon olarak tasarlandı.


Tek blok halinde yükselen Elit Grand Palas Evleri Kurtköy projesinde blok kat sayısı 9 olarak belirlendi. Elit Grand Palas Evleri Kurtköy projesinde stüdyolar 192 bin liradan, 1+1'ler 292 bin liradan başlıyor.



Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim?


Elit Grand Palas Kurtköy ne zaman teslim sorusuna bu yılın Aralık ayı cevabı veriliyor. Elit Grand Palas Evleri Kurtköy projesinde stüdyo daire tipleri 53 metrekare ile 92 metrekare, 1+1 daireler 69 metrekare ile 109 metrekare büyüklükte tasarlandı.


130 milyon lira yatırımla yükselen Elit Grand Palas Evleri Kurtköy projesinde banka kredili olarak veya firma bünyesinde vadeli olarak ödemeler yapılıyor. KDV'ni yüzde 1 olduğu Elit Grand Palas Evleri'nde spor alanları, sauna, fitness, buhar odası, otopark, dinlenme alanları gibi sosyal imkanlar yer alıyor.



Elit Grand Palas nerede?

Elit Grand Palas adres : Sabiha Gökçen Havaalanı Karşısı, Osmanlı Bulvarı, No:13Yenişehir, Kurtköy İSTANBUL



Elit Grand Palas iletişim bilgisi

Telefon: 0216 482 70 70

Web Adresi: www.elitgrandpalas.com


projeye sor



Geri Dön