28 / 03 / 2024

Elit Yaşam Konakları projesinde metrekaresi 2 bin TL! Hemen teslim!

Elit Yaşam Konakları projesinde metrekaresi 2 bin TL! Hemen teslim!

Elit Yaşam Konakları villa ve apartman stiline getirdiği yepyeni bakış açısıyla elit ve konforlu bir yaşam hazırlıyor.



Elit Yaşam Konakları villa ve apartman stiline getirdiği yepyeni bakış açısıyla elit ve konforlu bir yaşam hazırlıyor. Proje şehrin içinde ama kalabalığından uzak, Aydos Ormanlarının vadisinde, yeşilin her tonunu bulacağınız, rengarenk çiçekli bahçenizde doğa ile iç içe, gerçek huzuru ve keyfi tadacağınız sağlıklı bir yaşamın kapılarını açıyor. Mimari geleneğimize getirdiği yüksek teknolojik standartlar, çağdaş sistemler, sosyal ve sportif olanaklar ile modern bir ev ortamı sunuyor.

Projenin adı: Elit Yaşam Konakları
Projenin lokasyonu: Yenişehir – Kurtköy -Pendik Bölgesinde
Yapan şirket: Delmar Yapı İnşaat
İnşaata başlama tarihi: Nisan 2007
İnşaatı bitirme tarihi: Mayıs 2009
Toplam arsa: 17 bin 333 metrekare
Toplam inşaat alanı: 11 bin 400 metrekare
Sosyal donatılar: Açık ve kapalı yüzme havuzu,  çocuk havuzu, fitness center, sauna, türk hamamı, kafe, çocuk oyun parkı, çok amaçlı spor sahası, yürüyüş parkuru, özel jogging parkuru,
Konut sayısı: 88
En düşük ve en yüksek konut alanı: 68 – 248 metrekare
Projenin metrekare ortalama satış fiyatı: 2 bin TL
Projedeki en ucuz ve en pahalı konutun fiyatı: 170 bin TL  - 440 bin TL
Proje bitiminde tahminen yaşayacak insan sayısı: 200 – 250 civarı
Projenin ayırt edici özelliği: Delmar Yapı İnşaat, JBS Development, LLC USA şirketlerinin ortak girişim ve yatırımları ile yüzde 82’si yeşil alan olarak projelendirilen Elit Yaşam Konakları villa ve apartman stiline getirdiği yepyeni bakış açısıyla elit ve konforlu bir yaşam hazırlıyor. Türk mimari geleneğine getirdiği yüksek teknolojik standartlar, çağdaş sistemler, sosyal ve sportif olanaklar ile modern bir bahçeli ev ortamı sunuyor.
Projede anneler için ne düşünüldü: Elit Yaşam Konakları'nda anneler kulüp binasında komşularıyla birlikte kahvelerini yudumlarken, çocukları da özel oyun parkında arkadaşlarıyla birlikte keyifli zamanlar geçirecekler.
Projede babalar için neler var: Babalar da projede bulunan fitness center, sauna, Türk hamamı ve çok amaçlı spor sahasında günün stresini atabilirler.
Projede çocuklar için neler var: 24 saat güvenliğin bulunduğu projedeki çocuklar için tenis kortu, basketbol, voleybol oynanabilen çok amaçlı spor sahası, yaz-kış tatil keyfi yaşatacak açık ve kapalı yüzme havuzları ve çocuk oyun parkları bulunuyor.
Projeye en yakın okullar kaç km uzaklıkta: Okan Üniversitesi’ne 3 kilometre, Sabancı Üniversitesi ve Koç Lisesi’ne 6 kilometre mesafede
Projeye en yakın akaryakıt istasyonu kaç km uzaklıkta: Petrol Ofisi 5km mesafede.
En yakın alışveriş merkezi: Viaport Alışveriş Merkezi’ne 2 km, Atlantis Alışveriş Merkezi'ne 1.5 km uzaklıkta
Sabiha gökçen ve Atatürk Havalimanı'na uzaklığı kaç  km: Sabiha Gökçen Havaalanı'na 5 km, Atatürk Havalimanı'na 50 km uzaklıkta.
TEM veya E-5'e olan uzaklığı: TEM'e 3 km, E-5'e 12 km mesafede yer alıyor.

0216 482 70 70

www.elityasamkonaklari.com


Nagihan Arat/Emlakkulisi.com

Geri Dön