20 / 04 / 2024

Elite Concept teslimat!

Elite Concept teslimat!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept teslimleri Temmuz'da başlıyor. Şua İnşaat  tarafından İstanbul Kadıköy – Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept E-5 karayoluna 1 dakika mesafede bulunuyor. 



Şua İnşaat imzasını taşıyan Elite Concept projesi  İstanbul Kadıköy – Fikirtepe'de inşa edildi...

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yükselen  Elite Concept  projesinde teslimler Temmuz ayında başlayacak.

 

Elite Concept teslimat!

 

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika,  İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede yükseliyor.

 

Elite Concept teslimat!

 

24 katlı 3 bloktan meydana gelen projede 785 konut ve 26 ticari ünite yer alıyor.  Elite Concept projesinde 1+1'den 4+1'e kadar daire tipleri sunuluyor. 

  
Elite Concept daire alanları:
1+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 65 – 87m²
2+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 97 – 140m²
3+1 dairelerin brüt kullanım alanı 169 m²
4+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 216 m²

 

Elite Concept teslimat!


155 bin metrekare toplam alanı bulunan projede arazi alanı 24 bin metrekare olarak planlandı.

Elite Concept projesi eğitim kurumlarına yakınlığı ile de dikkat çekiyor. Proje İstanbul Medeniyet Üniversitesi, Marmara Üniversitesi (Göztepe ve Haydarpaşa Kampüsü), Doğuş Üniversitesi, Doğuş Lisesi ve İstanbul Anadolu Fen Lisesi projenin yakınlarındaki eğitim kurumlarından sadece birkaçı. Göztepe Eğitim ve Araştırma, Medipol, Acıbadem, Medical Park, Siyami Ersek ve Haydarpaşa Numune Hastanesi gibi Türkiye’nin önde gelen hastaneleri de sadece birkaç dakikalık mesafede yer alıyor. 

Elite Concept teslimat!

Elite Concept teslimat!

Elite Concept teslimat!

Elite Concept teslimat!

 

Tel: 444 9 782 
Web: http://eliteconcept.com.tr/tr/frontpage
Ezgi Delibeyoğlu/Emlakkulisi.com
 


projeye sor



Geri Dön