18 / 04 / 2024

Elite Concept ne zaman teslim

Elite Concept ne zaman teslim

Şua İnşaat tarafından İstanbul Kadıköy'e bağlı Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesi 785 konut ve 26 ticari üniteden oluşuyor.  24 katlı 3 blok olarak tasarlanan projede teslimler Temmuz ayında başlayacak. 

Elite Concept teslimat!

Elite Concept teslimleri Temmuz'da başlıyor. Şua İnşaat  tarafından İstanbul Kadıköy – Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept E-5 karayoluna 1 dakika mesafede bulunuyor. 

As Concept konum: As Concept İstanbul Projesi nerede? 

As Yapı tarafından hayata geçirilen "As Concept İstanbul" projesinde satışlar devam ediyor. Peki, As Concept İstanbul Projesi nerede? As Concept evleri ne zaman teslim edilecek?

MiaPort Concept'te 2+1'ler 5 milyon 500 bin TL'ye! Son daireleri kaçırmayın!

MiaPort Concept projesi, İstanbul Arnavutköy'de hayata geçiriliyor. Peki MiaPort Concept projesinde konut fiyatları ne kadar? Hangi konut tipleri var? 

Vestel No Frost Kombi Tipi Buzdolabı en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?07 Şubat 2023 fiyat listesi

 Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı daha az enerji harcaması ile popüler olan Vestel NFK48001 No Frost Kombi Tipi Buzdolabı için fiyat araştırması yapılıyor.  Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?06 Şubat 2023 fiyat listesi

 Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü kırışıklık düşmanı bir ürün. Ev illerinizde en büyük yardımcınız Philips ütü aldığınıza pişman olmayacaksınız. Peki Philips Azur Elite Optimal Buharlı Ütü en uygun fiyata nerede satılıyor? Fiyatları ne kadar?

Yeni Skoda Fabia modelleri ne kadar? İşte dikkat çeken özellikleri ve 14 Ocak 2023 fiyat listesi!

Yeni Skoda Fabia modelleri Elite 1.0 TSI 95 PS, Elite 1.0 TSI 110 PS DSG, Premium 1.0 TSI 110 PS DSG ve Premium 1.5 TSI ACT 150 PS DSG  modelleri ne kadar? İşte 14 Ocak 2023 fiyat listesi…

Şua İnşaat'tan Elite Concept yangın açıklaması!

Şua İnşaat, 15 Ekim Cumartesi akşamı Fikirtepe’de yer alan rezidans projesi Elite Concept'te çıkan yangın ile ilgili bir son dakika açıklaması yaptı. İşte o açıklama...

Xbox Elite Controller Series 2’nin uygun fiyatlı olanı satışa çıktı! İşte 27 Eylül 2022 fiyatı

Yeni nesil oyun ve eğlence deneyimi yaşatan Xbox'ın bugüne kadarki en iyi kontrolcüsü olarak görülen Xbox Elite Wireless Controller Series 2'nin daha uygun fiyat bir versiyonu satışa çıkarıldı.  Xbox Elite Wireless Controller Series 2 ve Core modelleri neredeyse birebir aynı…

Elite Concept, ulaşım ve zamandan tasarruf sağlayacak!

İnşaat sektöründe başarılı projelere imza atan Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept, ulaşım alternatifinin kesişim noktasında yer alarak hem ulaşım hem de zaman tasarrufu sağlıyor.

Şua İnşaat'tan akıllı kentler için akıllı bina tasarımı: Elite Concept!

İnşaat sektöründe 28 yıldır çok sayıda yeni nesil projeye imza atan Şua İnşaat, akıllı şehirler için akıllı projelere yatırım yaparak çevreye duyarlı ve insana saygılı yapılar inşa ediyor.

Şua İnşaat Elite Concept ile yüksek tasarruf imkanı sağlıyor! 

İnşaat sektörünün öne çıkan firmalarından Şua İnşaat, Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçen Elite Concept ile gelecek nesillere daha güzel ve yaşanabilir bir dünya bırakmayı hedefliyor. Proje, akıllı telefon ya da tabletlerle internet üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev ile hayatı kolaylaştıracak.

MiaPort Concept satılık!

Çağlayan Grup imzasıyla hayata geçirilen MiaPort Concept  projesi'nde satışlar devam ediyor. Peki projede fiyatlar ne kadar? İşte MiaPort Concept satılık daireler...

Elite Concept'te yüzde 10 peşinat ve 0.87 faiz oranı fırsatı!

Çevreci ve akıllı ev konsepti ile yüksek enerji ve su tasarrufu sağlayan Elite Concept’te yüzde 10 peşinat, 0,87 faiz oranı ve 15 yıla varan vade fırsatıyla konut sahibi olma imkanı sunuluyor...

Elite Concept'te hemen teslim konut fırsatı!

Şua İnşaat’ın Kadıköy Fikirtepe’deki hemen teslim projesi Elite Concept, 1+1, 2+1 ve 3+1 daireleriyle dikkat çekiyor. Projede yüzde 10 peşinat, 0,64’ lük cazip faiz oranı, 12 aya kadar ödemesiz ve 15 yıla varan uzun vade fırsatı da sunuluyor.

Elite Concept ne zaman teslim Haberi

Elite Concept ne zaman teslim

Toplam 155 bin metrekare alanı bulunan Elite Concept'in arazi alanı 24 bin metrekare olarak belirlendi. Proje E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alıyor. 

Elite Concept projesinde ilk bloğun Temmuz – Ekim 2018'de, ikinci bloğun Eylül 2018'de, üçüncü bloğun Ekim 2018’de teslim edilmesi planlanıyor.   


Konut Büyüklükleri:     
1+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 65 – 87m²
2+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 97 – 140m²
3+1 dairelerin brüt kullanım alanı 169 m²
4+1 dairelerin brüt kullanım alanı: 216 m²

 
Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde;  fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, kapalı havuz, sauna, buhar odası, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor.  

24 katlı 3 bloktan oluşan Elite Concept, İstanbul Kadıköy'e bağlı...