19 / 04 / 2024

Elite Concept’te tapusu hazır 1+1 daireler!

Elite Concept’te tapusu hazır 1+1 daireler!

Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı imkanı sunuyor. Projede 1+1 daireler hemen teslim ediliyor.



Şua İnşaat tarafından Kadıköy Fikirtepe’de konumlanan Elite Concept’te daireler 1+1, 2+1, 3+1 ve 4+1 olarak dizayn edildi. 65 ila 87 metrekare arasında değişen 1+1’lerde fiyatlar 637 bin TL’den başlangıç gösteriyor. Yüzde 30’u 1+1 dairelerden oluşan Elite Concept porjesinde yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. 

Özellikle yalnız yaşayanlar, yeni evlenmiş çiftler, yabancı iş insanları ve çalışanlar ile üniversite öğrencileri tarafından tercih edilen 1+1 daireler, home-ofis olarakta tercih ediliyor. 

Yüzde 30’u 1+1’lerden oluşuyor

“Yaşamın merkezinde, İstanbul’un ortasında” elit bir konsept sloganıyla inşa edilen Elite Concept, 24 katlı 3 blok olarak dizayn ediliyor. Projenin sosyal donatı alanları arasında kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark bulunuyor. 

Farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında

Kara, deniz, hava yolu ve raylı sistem gibi pek çok farklı ulaşım alternatifinin kesişim noktasında bulunan Elite Concept; E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün hemen yanında konumlanıyor. Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunan proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafe uzaklıkta yer alıyor. 

Fikirtepe yatırımcılar için neden cazip?

Türkiye’nin ilk büyük ve planlı kentsel dönüşüm projesinin devam ettiği Fikirtepe, teslim için gün sayan prestijli projeler, hızla devam eden bağlantı yolu, viyadük, kavşak ve alt yapı çalışmaları, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın bölgede irtibat ofisi açarak dönüşüm süreci başlatıyor.

https://www.eliteconcept.com.tr/


Geri Dön