24 / 04 / 2024

Elite Concept'te bayram kampanyası!

Elite Concept'te bayram kampanyası!

Toplam 785 konut, 26 ticari üniteden meydana gelen Elite Concept'te bayram kampanyası başladı. Projede kampanya kapsamında 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor...



Kadıköy-Fikirtepe'de hayata geçirilen Elite Concept projesi Şua İnşaat imzası ile inşa ediliyor. Proje 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor.

E-5 karayoluna 1 dakika mesafede yer alan Elite Concept projesi, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika uzaklıkta konumlanıyor. 

Elite Concept’te teslime özel başlatılan kampanya Kurban Bayramı’nda da devam ediyor. Kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Elite Concept’in iki bloğu hemen teslime hazır durumda. Projeden ev sahibi olmak isteyenler arife günü ve bayramın üçüncü gününden itibaren satış ofisini ziyaret edebilirler.

https://www.eliteconcept.com.tr/


Geri Dön