23 / 04 / 2024

Elite Concept’te Bayram Kampanyası!

Elite Concept’te Bayram Kampanyası!

Elite Concept projesinde  yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Şua İnşaat tarafından inşa edilen proje eğlence, kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde elit bir yaşam vadediyor. 



Şua İnşaat İstanbul Anadolu Yakası Kadıköy Fikirtepe’de hayata geçirdiği Elite Concept projesinde teslime özel kampanyasını Kurban Bayramı’nda da sürdürüyor.

Kampanya kapsamında yüzde 30 peşinat ve banka kredisiz 48 ay sıfır faiz fırsatı sunan Elite Concept’in iki bloğu hemen teslime hazır durumda.  

24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar daire tiplerine yer verilen projede çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite bulunuyor. 

 

Elite Concept’te Bayram Kampanyası!


Farklı ulaşım alternatiflerinin kesişim noktasında

Elite Concept; E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında bulunuyor. Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda bulunan proje yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede bulunuyor.

 

Elite Concept’te Bayram Kampanyası!


Bölgenin kendi içinde açık teras bahçeleri olan ilk projesi

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Ayrıca bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyor. Blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazalar ise giyimden gıdaya, eczaneden markete, banka şubelerinden ATM’lere kadar tüm önemli ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanacak. 


http://www.eliteconcept.com.tr/


Geri Dön