16 / 04 / 2024

Elite Concept'te teslime özel kampanya!

 Elite Concept'te teslime özel kampanya!

Firma: Şua İnşaat

Proje: Elite Concept

Elite Concept'te teslime özel kampanya düzenlendi. Şua İnşaat imzasını taşıyan projede sınırlı sayıda daire için teslim dönemine özel kampanya sunuluyor. 



Elite Concept projesinde yüzde 10 indirim ve vade farksız 48 ay sıfır faiz fırsatı sunuluyor. Projede ödemeler kişiye göre de şekilleniyor. 

Fikirtepe’nin teslime hazır ve hemen tapusu verilebilen sayılı projelerinden  Elite Concept  projesinde satışlar devam ediyor. 

Şua İnşaat tarafından inşa edilen Elite Concept Kadıköy Fikirtepe’nin en merkezi lokasyonunda yükseliyor. Proje 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından oluşuyor. 

Elite Concept projesi kültür, alışveriş, yatırım ve hayatın tam merkezinde yer alıyor.  E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak;  15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika uzaklıkta bulunuyor. 

Birçok sosyal alana sahip projede buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, kapalı havuz, sauna, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark mevcut.


Elite Concept satış ofisi
Tel: 444 9 782
Web: http://www.eliteconcept.com.tr/tr/frontpage / www.suainsaat.com.tr 


projeye sor



Geri Dön