25 / 04 / 2024

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Elite Concept’ten yeni yılda yurt içi ve yurt dışı tatil hediyesi!

Yılbaşı kampanyası ile tatil hediye eden ve “2 yıl aidat ödemeye son” diyen Şua İnşaat, yüzde 10 indirim, 48 ay sıfır faiz ve kişiye özel ödeme planı ile ev sahibi olmak isteyenlere kolaylıklar sunuyor.



İstanbul Anadolu yakasının en merkezi lokasyonu Fikirtepe’nin teslime hazır ve hemen tapusu verilebilen sayılı projeleri arasında yer alan Elite Concept ile öne çıkan Şua İnşaat, yeni yıl kampanyası kapsamında projeden daire alanlara tercihlerine göre yurt içi veya yurt dışı tatili hediyesi veriyor. 

Yeni yılı yeni evinde karşılamak isteyenlere 2 yıl boyunca aidat ödemeden büyük bir tasarruf sağlama imkanı da sunan Şua İnşaat, yüzde 10 indirim ve 48 ay sıfır faiz fırsatının yanı sıra kişiye özel ödeme planı da uyguluyor.

24 katlı 3 blokta 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana gelen Elite Concept, şehrin dört bir yanına hakim manzarasıyla elit bir yaşam konseptinin yanı sıra kısa vadede yüksek kazanç vadediyor.

Elite Concept, Fikirtepe’nin tapusu hazır hemen teslim sayılı projelerinden biri olarak öne çıkıyor. Yeni yılı yeni evinde karşılamak isteyenlere büyük fırsatlar sunan Elite Concept, 24 katlı 3 blokta 1+1’den 4+1’e kadar çeşitli büyüklük ve özellikte 785 konut, 26 ticari ünite ve sosyal yaşam alanlarından meydana geliyor. 

Merkezin merkezinde…
E-5 karayoluna 1 dakika mesafede, metro ve metrobüsün yanı başında yer alan Elite Concept yaklaşık olarak; Bağdat Caddesi’ne 6 dakika, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü’ne 5 dakika, Avrasya Tüneli’ne ve Harem Arabalı Vapur İskelesi’ne 8 dakika, Kadıköy vapur iskelesine, Moda sahiline ve Kalamış Marina’ya 10 dakika ve İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı’na 20 dakika mesafede konumlanıyor. Birçok eğitim kurumu, hastane ve alışveriş merkezine sadece birkaç dakikalık mesafede ykükseliyor. 

Yüzde 75’i sosyal donatı ve peyzaj alanlarına ayrılan Elite Concept’in sosyal tesisleri içinde; kapalı havuz, sauna, buhar odası, fitness center, cafe, süs havuzları, koşu ve yürüyüş parkurları, çarşı otoparkı ve kapalı otopark yer alıyor. Bölgenin kendi içerisinde açık teras bahçeleri bulunan ilk projesi olma özelliğini taşıyan Elite Concept’in blok zeminlerinde yer alan çarşı caddedeki mağazaların ise tüm temel ihtiyaçlara yanıt verecek şekilde tasarlanması planlanıyor.

Akıllı telefon ya da tabletlerle internet bağlantısı üzerinden kontrolü sağlanabilen akıllı ev konsepti ile hayatı kolaylaştıran Elite Concept, doğaya dost sürdürülebilir bir yaklaşımla planlandı. 

www.suainsaat.com.tr


Geri Dön