26 / 04 / 2024

Elmadağ Kent Meydanı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!

Elmadağ Kent Meydanı inşaat çalışmaları hızla devam ediyor!

Ankara Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, yerinde incelediği çalışmaların hızla devam ettiğini ve bu yıl içerisinde Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanarak Elmadağ halkının hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti..



Elmadağ Belediyesi''nin 2012 çalışma ve yatırım programı kapsamında projeleri tamamlanarak inşasına başlanan Kent Meydanı ve Çevre Düzenlemesi çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. 


ŞAHİN ÇALIŞMALARI YERİNDE İNCELEDİ 


Bölge denetimi sırasında İlçede yapılan çalışmaları da yerinde inceleyen Elmadağ Belediye Başkanı Gazi Şahin, çalışmaların hızla devam ettiğini ve bu yıl içerisinde Kent Meydanı çalışmalarının tamamlanarak Elmadağ halkının hizmetine sunmayı hedeflediklerini belirtti. 


Bölgede iş istihdam alanlarını oluşturmak ve halkımızın sosyal ihtiyaçları olan kafeterya, restoran gibi gereksinimlerini karşılamak amacı ile projenin hayata geçirildiğini söyleyen Başkan Gazi Şahin; " Proje kapsamında, 17 adet ticari birimde; 15 adet dükkân, 1 adet restoran, 1 adet kafeterya, yaya üst geçidi, park, yürüyüş ve bisiklet yolları da hayata geçirilerek, halkımızın hizmetine sunulacak" dedi. 



PROJELERİMİZİ TEK TEK HAYATA GEÇİRİYORUZ 


İlçemizin geleceği için hazırladığımız projelerimizi tek tek hayata geçiyoruz diyen Başkan Şahin "Kemalpaşa Alışveriş Merkezi, Huzur evi, Kültür ve Sanat Merkezi, Hasanoğlan Polis Merkezi ve Hasanoğlan Atık Su Arıtma Tesisi çalışmaları da hızla devam etmekte olup, yine İlçemizin geleceği için önemli yatırımlardan olan, Elmadağ Kargalı Yer Altı Barajı ve Elmadağ Atık Su Arıtma Tesisleri de hizmete girerek ilçemizin önemli ihtiyaçları karşılanmaktadır" dedi. 

İlçemiz için yapmış olduğumuz tüm yatırımların halkımıza hayırlı uğurlu olmasını diliyorum" dedi. 


Ankara İl Gazetesi


Geri Dön