19 / 04 / 2024

Emekli bayram ikramiyesi alanlara müjde! Paralar hesaplara geçti son gün yarın

Emekli bayram ikramiyesi alanlara müjde! Paralar hesaplara geçti son gün yarın

Emekli bayram ikramiyesi ödemesi alacağı açıklanan 12 milyonu aşkın emeklinin beklediği gün geldi. Emekli bayram ikramiyesi ödemelerinin ilk taksidi olan tutar 27 Nisan'da hak sahiplerinin banka hesaplarına yatırıldı. Ödemeler 29 Nisan Cuma günü tamamlanacak.



Emekli bayram ikramiyelerinde beklenen ödemeler başladı. Bin 100 lira bayram ikramiyesi alacağı açıklanan 12 milyon emeklinin ödemelerinde ilk taksit hesaplara geçti. TÜRK-İŞ Başkanı Ergün Atalay, "Emekli bayram ikramiyesine ben de zam bekiyordum. Asgari ücretlinin de emeklinin de normal sözleşmelinin de aldığı zam eridi. Açıklanan enflasyon, asgari ücretliye de emekliye de çalışana da uygulansın, hemen yapılsın. Bu, ülkeyi yönetenlerin elinde. Yılın ortasında emekliyle, dar ve sabit gelirliyle, asgari ücretliyle ilgili müspet bir şey demek durumundalar" açıklaması yapmıştı.

Bayram öncesi emekli bayram ikramiyesi almaya hakkı olan emeklilerin ödeme günü olarak açıklanan 27 Nisan'da paraları hesaplara geçti. Emekliler ilk gün paralarını hesaplarından çekti. Yaklaşık 12 milyon emeklinin 2022 yılı Ramazan Bayramı ikramiyeleri 27 Nisan tarihlerinde hesaplara yatırılmaya başlandı. Hükümetin açıklamasına göre son ödeme 29 Nisan Cuma günü yapılacak. En son parasını alacak olanlar ise  4/c’li memur emeklileri...

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön