16 / 04 / 2024

Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

 Emekli promosyonlarına okkalı zam geldi! Akbank, Garanti, Ziraat derken Halkbank açıkladı

Emekli promosyonlarına hem okkalı bir zam geldi hem de süreleri uzatıldı. Emekli promosyonlarına gelen bu zamların ardından vatandaşlar kamu bankalarının nasıl bir yol izleyeceğini merak etmeye başladı. İşte Halkbank'ın vereceği promosyon miktarı.



Promosyon furyasında en büyük görevi özel bankalar üstlendi. Henüz nedeni bilinmeyen şekilde devlet bankaları bu promosyon yarışının içerisine girmedi ve promosyon miktarlarını çok düşük seviyelerde bıraktı. Ancak vatandaşlar yine de gelen zamlardan sonra devlet bankalarının promosyon miktarlarını artırıp artırmadığını merak etmeye başladı. İşte Halkbank tarafından alınan kararla ilgili tüm detaylar... 
Temmuz ayında memur ve emekli maaşlarına yapılan zamlar sonrasında bankalar arasında emeklilere verilen nakit promosyonlar alanında müthiş bir rekabet başladı. Bu süreçte bankalar, SGK ile imzalanan maaş sözleşmesi kapsamında maaşını taşıyan emeklilere, 3 yıl taahhüt karşılığında 1 defaya mahsus ödedikleri geri ödemesi nakit promosyonların limitini hızla artırmaya başladı.
 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön