20 / 04 / 2024

Emekli ve memur 2022 maaşları ne kadar olacak?

Emekli ve memur 2022 maaşları ne kadar olacak?

Milyonlarca memur ve emeklinin merakla beklediği 2022 zam oranları netleşmeye başlıyor. Memur ve emekliler maaşlarını her yıl Ocak ve Temmuz aylarında enflasyon oranlarına göre alıyor.



 Milyonlarca memur ve emeklinin heyecanla beklediği zamlı maaşlar netleşmeye başladı. Enflasyon oranı eylül ayında yüzde 1,25 artarken yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Peki, memur enflasyon farkı ne kadar? 2022'de memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? İşte merak edilenler...

A Haber'de yer alan habere göre; 2022 emekli ve memur maaşlarının zamlanmasına az bir zaman kaldı. Ocak zammını heyecanla bekleyen memur ve emekliler bugün TÜİK tarafından açıklanan enflasyon oranları ile birlikte maaş zamları içinipuçu elde etmiş oldular. Peki, memur enflasyon farkı ne kadar? 2022'de memur ve emekli maaşı ne kadar olacak? 

Emekli ve memur 2022 maaşları ne kadar olacak?

MEMUR ENFLASYON FARKI NE KADAR?

Eylül ayında enflasyon yüzde 1,25 oranında artarak yıllık bazda yüzde 19,58 oldu. Eylül ayına ait rakamlarla  birlikte memur enflasyon farkı araştırılmaya başlandı. Eylül ayı itibarıyla memurlar enflasyon farkını 1,23 puan artırma fırsatına sahip.

Emekli ve memur 2022 maaşları ne kadar olacak?

2022'DE MEMUR VE EMEKLİ MAAŞI NE KADAR OLACAK?

Yılın ikinci yarısına ilişkin enflasyon verilerine göre Ocak 2022'de memur ve emekli maaşları artacak. Yapılacak artış oranını belirlemek için geriye sadece üç veri kaldı. Ekim, Kasım ve Aralık enflasyon oranları açıklandıktan sonra memur ve emekli maaşlarındaki artış oranı belirlenecek.

SSK-Bağ-Kur ve Emekli aylığı maaşları değişiyor!

 

Beklenen zam geldi: Memur ve memur emeklisine müjde!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön