17 / 04 / 2024

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar...



Denizbank 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Denizbank üzerinden 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak istiyorsanız, kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazıp 3280'e mesaj gönderebilirsiniz.

Eğer DenizBank şubesine giderek başvuru yapmak isterseniz, kimliğinizle beraber kredi kullanmak istediğinizi söyleyip başvuru yapabilirsiniz.

Emekliler dikkat! Başvuranın hemen hesabına 9.000 TL yatıyor!

Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisi başvurusu nasıl yapılır?

Yapı Kredi 9.000 TL ihtiyaç kredisine kısa mesaj ile başvuru yapabilirsiniz. Söz konusu kredi için TC kimlik numaranızı ve aylık gelirinizi  4411'e mesaj atabilirsiniz.

Eğer bankaya giderek başvuru yapmak isterseniz de size en yakın Yapı Kredi şubesine giderek ihtiyaç kredisi başvurunuzu yapabilir ve kredinizi kullanabilirsiniz.

Emekli ve memura son dakika yeni maaş rehberi! Emekli ve memurlar enflasyon farkı, ek zam ve Temmuz zammına hemen bakın!

Emekli olursam ne kadar maaş alırım? Emekli maaşı hesaplama robotu 2022! Bugün emekli olursam maaşım kaç lira olur?

Emekliye 4.000, asgari ücretliye 5.500 lira maaş mı geliyor?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön