19 / 04 / 2024

emekli kredisi

emekli kredisi

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. İşte detaylar...

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT'den emeklilere 80 bin TL kredi!

Emeklilerin cebini rahatlatacak bir destek daha PTT'den geldi. Aktif Bank işbirliği ile PTT doğrultusundan sağlanacak kredi paketi kapsamında emeklilerin bütün nakit ihtiyaçlarının basitçe karşılanması bekleniyor...

Emekli maaşını Ziraat, Vakıfbank ve Halkbank'tan alanlara 3 ay ödemesiz 100.000 TL ihtiyaç kredisi!

Emekli vatandaşlar için özel bir fırsat: 3 aylık ödemesiz dönem ve 100.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi imkanı sunulmaktadır. Bu kampanya, belirli koşullar çerçevesinde, emeklilerin ihtiyaçlarını karşılamalarını destekleyen özel bir kredi fırsatı sağlamaktadır.

Halkbank'tan uyguna ihtiyaç kredisi! Bu oranda bu kredi kaçmaz!

En cazip, ekonomik ve uygun fırsatlar sunan ihtiyaç kredisi Halkbank'tan geldi. Halkbank, Mutlu Emekli İhtiyaç Kredisi kampanyası sunarak emeklilerin nakdi ihtiyaçlarına tatmin edici çözümler sunuyor. Emeklilere özel yürütülen bu kampanya fırsatından yararlanmak için bilinmesi gerekenler…

Emekliler bu haberi duyunca sevinç çığlıkları atacak! Maaş tutarının tam 20 katı ödenecek

Gıda ve fatura gibi gereksinimlerin yükselmesi sebebiyle geçim sıkıntısı yaşayan emeklilere Vakıfbank'tan harika kredi olanağı. Aylığını bu bankadan alan emeklilere, aylığının 20 katına kadar kredi olanağı sunuluyır. İşte Vakıfbank'ın üst limiti 250 bin TL olan emekli kredisi şartları.

TEB'den emeklilere müjdeli haber! Tam 100.000 TL'yi 3 ay ertelemeli veriyor!

Türk Ekonomi Bankası (TEB), emekli maaşını bankadan alanlara özel bir kampanya başlattı. Kampanya imkanlarından faydalanmak isteyen emekliler için TEB emekli kredisi şartları ve başvuru detayları hakkında bilgiler verildi.

Emekli maaşı için Yargıtay’dan müjde geldi! Hemen bakın…

Milyonlarca emekli vatandaşa Yargıtay'dan sevindiren bir haber geldi. Kullandığı ihtiyaç kredisi nedeniyle herhangi bir bildirim yapılmadan maaşında kesinti yapılan emekli vatandaşın açtığı dava sonuçlandı ve Yargıtay'dan sevindiren haber geldi.

Milyonlarca emekliye 20 bin TL nakit destek! 3 kamu bankası resmen duyurdu! Düşük faizli krediye hemen başvurun! 

Emekli maaşı alan vatandaşlara kamu bankalarından müjde geldi. 11 milyonun üzerinde emekliye 20 bin TL'ye varan kredi sunulacak. 3 kamu bankası resmen duyurdu. Peki emekli kredisi hangi bankalardan alınabiliyor? İşte ayrıntılar...

Konut kredisi almak isterken dolandırıldı!

Bakırköy'de 56 yaşındaki emekli Hınkaper Marik  konut kredisi almak isterken dolandırıldı. 

Ev sahibi olmak isteyen emeklilere konut kredisi fırsatı!

Türkiye genelinde milyonlarca emekli vatandaş ev sahibi olmak istiyor. Kamu ve özel bankalar da ev sahibi olmak isteyen vatandaşlara özel düşük faizli konut kredisi kampanyaları sunuyor.

Ziraat Bankası maaş müşterilerine özel kredisi faiz oranları!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası maaş müşterilerine kredi faiz oranları neler?

Konut kredisi kullananın emekli maaşına tedbir koyulur mu?

Posta yazarı Tamer Heper, bir okuyucusunun '2015’te bir ev almak için banka kredisi kullandım. Ancak krediyi geri ödeyemeyince maaşıma haciz geldi. Kredi kullanırken eşimin de imzasını aldılar. Şimdi çalışmayan eşimin emekli maaşına tedbir koyabilirler mi?' sorusunu yanıtladı.  

Ziraat Bankası'ndan maaş müşterilerine özel konut kredisi!

Ziraat Bankası maaş müşterisi çalışan ya da emekli olan müşterilerine özel fırsatlarla konut kredisi kullandırıyor. Ziraat Bankası konut kredisi faiz oranlarını Kredi Pazarı araştırdı...

TOKİ konut kredisi nasıl alınır?

TOKİ, Türkiye’nin her yerinde maddi durumu elverişsiz olanlarla, emekli, engelli ya da şehit ve gazi ailelerine yardımlar yapıyor. Peki, TOKİ konut kredisi nasıl alınır? TOKİ konut kredisi şartları neler?

Emekliyim konut kredisi alabilir miyim?

Konut kredisi, düzenli geliri olan kimseler tarafından kullandırılıyor. Emekli olup da başka geliri olmayan kimseler, konut kredisi ile ev sahibi olabiliyor mu? Siz de "Emekliyim konut kredisi alabilir miyim?" diyorsanız işte yanıtı..

emekli kredisi Haberi

emekli kredisi

Nakit desteği almak isteyen emekliler bankaların son kampanyalarını merak ediyor ve araştırılıyor. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre emeklilere 9.000 TL ödeme müjdesi geldi. 

Peki emekli vatandaşlar 9.000 TL nakit paralarını nasıl alabilir? İşte konu ile ilgili merak edilen detaylar...

Emekli vatandaşların 9000 liralık ödemelerini alabilmeleri için Yapı Kredi Bankası ve Denizbank üzerinden başvurmaları gerekiyor. 

Milyonlarca emekliyi ilgilen detaylara göre, emekli maaş hesapları üzerinden alınacak nakit kampanyasında, başvurularını yapacak olanlar 36 ay vadeyle 9.000 TL ödeme alabiliyor. 

Haber24'te yer alan habere göre, Denizbank ve Yapı Kredi Bankası söz konusu kredi için SMS ile de başvuru imkanı sağlıyor. Emekli kredisi adı altında verilen bu kredilerde, başvurularını yapmak isteyenler ilk taksit ödemelerinde 90 günlük bir erteleme yaparak rahat bir nefes de...