26 / 04 / 2024

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT'den emeklilere 80 bin TL kredi!

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT'den emeklilere 80 bin TL kredi!

Emeklilerin cebini rahatlatacak bir destek daha PTT'den geldi. Aktif Bank işbirliği ile PTT doğrultusundan sağlanacak kredi paketi kapsamında emeklilerin bütün nakit ihtiyaçlarının basitçe karşılanması bekleniyor...



PTT'den emeklilere özel kredi kampanyaları devam ediyor. PTT emekli vatandaşlara 80 bin liraya kadar kredi imkanı sunuyor. Kefilsiz ve koşulsuz müracaat yapılacak kredide yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranları ve basit ödeme seçenekleri de sunuluyor. 

PTT üzerinden emekli kredisi kullanmak isteyenler başvurularını kolayca tamamlayabiliyorlar. 80 bin liraya kadar düşük faiz oranları ile bütün nakit gereksinimlerine yönelik kredi desteği gerçekleştiren PTT, ilaveten 36 ay vade imkanı da veriyor. 

Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre, kefilsiz, koşulsuz ve tek bir SMS ile PTT emekli kredisi paketlerinden yararlanarak bütün ihtiyacınıza hemen çözümler üretebilir ve finansman seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. 

Milyonlarca emeklinin cebini rahatlatacak! PTT den emeklilere 80 bin TL kredi!

SMS ile kredi başvurusunda bulunabilmek için PTT'nin maaş müşterisi olmanız gerekiyor. 36 ay vade ve yüzde 1,99'dan başlayan faiz oranları ile bütün emeklilerin PTT üzerinden kredi talep etmesi ve 80
bin liraya kadar kredi tutarı ile nakit sıkıntılarını çözmeleri hedefleniyor. .

SMS İLE KREDİ İMKANI 

PTT emekli kredisine sms ile basitce başvuru yapmak mümkün. 50 bin TL'ye kadar olan kısım için kredinizi hemen talep edebilir ve hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. ''EMEKLI'' boşluk ''T.C. Kimlik Numarası'' boşluk ''Doğum Tarihi (gg.aa.yyyy)'' yazıp  3050'ye kısa mesaj gönderilmesinin ardından emekli maaşını PTT üzerinden alan bütün kişiler 50 bin TL'ye kadar kredi talep edebilecekler. 

Milyonlara emekli maaşı ve ikramiye müjdesi! Duyan koşuyor!

Emekliler bayram edecek! İkramiyeler 4.000 lira oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön