26 / 04 / 2024

Emekliler unutulmadı! 50 bin TL ödeme müjdesi! Bankaların önü kuyruk oldu! İşte detaylar!

Emekliler unutulmadı! 50 bin TL ödeme müjdesi! Bankaların önü kuyruk oldu! İşte detaylar!

Emeklilere 50 bin TL ödeme müjdesi. Bu haber sonrası bankaların önü kuyruk oldu. İşte merak edilen detaylar!



Emeklilere 50 bin TL ödeme yapılacağı açıklandı. Üstelik sadece tek bir şart var. Nakit isteyen emeklilere, duyuru yapıldı ve emekli maaşı alan vatandaşlar hemen anında ödeme aldığı belirtilirken 50 bin TL kredi başvurusu yapacak olan kişiler de uygun faiz imkanı ile ödenecek olan bu kredilerde şartlara uygun olarak başvuru yapması halinde düşük faizli krediden yararlanabileceği açıklandı.

EMEKLİLERE 50 BİN TL VEREN BANKALAR HANGİLERİDİR?

 Emeklilere 50 bin TL kredi veren bankalar şöyle sıralanabilir; Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank yani kamu bankaları tarafından başlatılan bu kampanyalara başvuru alınmaktadır.

50 BİN TL ÖDEME NASIL ALINACAK!

Bu ödeme ile ilgili olarak Ziraat Bankası Vakıf Bank ve Halkbank üzerinden emekli maaşı alan kişiler 50 bin TL kredi imkanı sağlanacağını aktardı. Nakit kredi kampanyasına katılarak 36 ay vadeye kadar ve 3 ay ertelemeli Kredi imkanından faydalandıracak. 36 ay vadeli kredi başvurusu yapmak isteyen vatandaşlar, aynı gün içerisinde kredi notuna göre faizi düşük kredi imkanı verilmektedir.

İNTERNET BANKACILIĞINDAN DA YAPILABİLİR

Emekli vatandaşların nakit ihtiyacına çözüm getiriliyor. Emekli maaş hesabı bulunan emekliler, hesap üzerinden nakit kredi kullanacak olan kişilere hemen ödeme verileceğinin duyurusu yapıldı. Emekli maaşı hesabınız üzerinden internet şifresi alınabileceği belirtilirken, internet bankacılığı üzerinden de kredi başvurusunun yapılabileceği bilgisi verildi.

3 AY ERTELEME OLANAĞI VAR!

Nakit kredi alacak kişilere istedikleri ödeme hemen verilecek ve bu ödemeler ile birlikte kredilerin hesaplara yatırılacağı belirtildi. Vatandaşlara, emekli hesapları üzerinden kredi kullanılabileceği ifade edildi. Bunun yanı sıra kredilerin 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli olarak kullanılabileceği de bildirildi.

SGK duyurdu! 341 personel alımı resmen açıklandı! İşte detaylar!

Akbank müşterilerinin fatura derdi bitiyor! Bu fırsat havada kapılacak! İşte detaylar!

Emeklilerin yüzü gülecek! Maaşlarda belirgin artış kapıda! İşte detaylar!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön