24 / 04 / 2024

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.



Emekli maaşlarına yüksek promosyon kampanyası furyası banka şubelerini kilitlerken, şubelerin önünde uzun kuyruklar oluşuyor. Şube önlerinde sabahın erken saatlerinde kuyruğa girmeye başlayan emekliler nedeniyle banka şubelerinde kredi başvurusu, kredi yapılandırma diğer gişe işlemleri yapılamaz hale gelirken ATM'lerin önünde de uzun kuyruklar oluşmaya başladı. Daha önce 31 Ağustos'ta biteceği belirtilen kampanya süreleri Eylül ayı sonuna kadar uzatılırken, bazı bankalar maaş taşıma işlemini öğlene kadar yapıyor, bazıları ise günlük sayı belirleyerek düzenleme getirmeye çalışıyor. Bankalar maaş taşıma işlemlerinin şubelerde oluşturduğu sıkışmanın önüne geçmek için emeklileri, internet ve ya mobil şubelerine yönlendirmeye çalışıyor. Öte yandan maaş taşıma işleminin e-devlet üzerinden banka şubesi seçilerek bankaya gitmeden yapılabildiği de vurgulanıyor.

 31 Ağustos'ta biteceği açıklanan bazı kampanyalar 30 Eylül tarihine kadar uzadı. Önümüzdeki günlerde kampanyalarda hem sürelerin uzatılması hem de Eylül ayında promosyon tutarının daha da artırılması bekleniyor.

İşte bazı bankaların sunduğu promosyon kampanyaları

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön