29 / 03 / 2024

denizbank

denizbank

Emekli promosyonu almak isteyen çok sayıda vatandaş var. Fakat bu vatandaşların çoğunun gerekli takibi yapmaya vakti olmuyor. Emekli promosyon süreleriyle ilgili önemli bir değişiklik yapıldı. Gelin o değişikliği hep birlikte bir kez daha hatırlayalım.

Denizbank'tan emeklilere ilaç gibi kampanya! 55 bin TL ve 36 aya varan vade fırsatı!

DenizBank tüm emekli müşterilerine özel kampanyasını duyurdu. Bankadan ihtiyaç kredisi alan emeklilere özel faiz oranları 36 aya varan vadelerle veriliyor. İşte kampanyaya ilişkin merak edilen tüm detaylar...

DenizBank promosyon ücreti ne kadar?

Emekli promosyonları pek çok emekli tarafından sorgulanmaktadır. Özellikle Denizbank emekli promosyonunun ne kadar olduğu öğrenilmek isteniyor. İşte detaylar!

DenizBank’ta yüzde 0 faizli 5 bin TL’lik ihtiyaç krediniz ve 1 yıllık BluTV üyeliği sizi bekliyor!

DenizBank bütün ihtiyaçlarınız için alabileceğiniz geri ödemesini 6 aya yayarak yapabileceğiniz, yüzde 0 faizli 5 bin TL Taksitli Nakit Avans fırsatını ve 1 yıllık BluTV üyeliğini kazanmak için acele edin. DanizBank’ın ihtiyaç kredisinin son başvuru tarihi 30 Eylül’dür. İşte, kartın detayları...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan flaş Mir kart açıklaması

ABD'de gazetecilerle bir araya gelen Cumhurbaşkanı Erdoğan ABD'nin Rus ödeme sistemini kullanan bankalara karşı yaptırım uyarısı hakkında açıklama yaptı. Erdoğan nihai kararın yarın verileceğini söyledi.

Amerika'dan Türk kamu bankalarına yaptırım tehdidi!

ABD'li üst düzey bir yetkili, Türk kamu bankalarına yaptırım uygulayabileceklerini açıkladı.

İş Bankası'nın ardından Denizbank da aynı kararı aldı

ABD'nin ve Batı'nın ambargoyu delmeye yardım nedeniyle yaptırım sopasının sallamasının ardından Rusya'nın ödeme sistemi içindeki 5 bankadan, özel sektöre ait olan ikisi sistem dışına çıktı. Kamu banklarının nasıl bir eylem planı izleyeceği merakla bekleniyor.

Denizbank'ta promosyon ödemeleri kaç lira? İşte son güncellenmiş rakamlar

Bankalar arası promosyon savaşı devam ediyor. Maaşlarını taşıyarak daha yüksek banka promosyonu almak isteyen vatandaşlar da tek tek bankaları incelemeye başladı. Maaşını Denizbank'a taşımak isteyen emekli ve çalışanlar için bu bankanın verdiği son promosyon rakamlarını inceledik.

Emekliler yığıldı kampanyalar uzadı

Emekli maaşlarını taşıyanlara bankaların verdiği nakit promosyonlarda kıyasıya bir rekabet yaşanırken şubeler maaş taşıma talepleri nedeniyle adeta kilitlendi. Kampanya süreleri Eylül ayına kadar uzarken nakit promosyonlar da da artış bekleniyor.

Denizbank mobil uygulaması neden çalışmıyor? 1 Ağustos 2022 Denizbank mobilbank çöktü mü?

Denizbank mobil uygulaması çöktü mü? Denizbank mobilbank neden çalışmıyor? Soruları yanıtlarını arıyor. İşte detaylar!

2022 bitmeden başvuru yapın! Nakit ödemeler hesaba yatacak

Denizbank'tan acil ihtiyaç kredisi için bir kampanya geldi. Kampanya 2022 sonunda bitiyor. 

Bir mesajla 20 bin lira almak mümkün! 20 yaş üstü herkes başvurabilir

Denizbank’tan ihtiyaç sahiplerine düşük faizli kredi müjdesi geldi. Üstelik başvurmak sadece bir SMS ile mümkün. İşte detaylar…

Denizbank’tan sürekli kazandıracak açıklama! Her hafta cebinize tam bu kadar para kalacak!

Denizbank’tan yaz ayına özel yeni bir kampanya haberi geldi. Tekstil ve hazır giyim sektörüne yönelik bir kampanya düzenleyen Denizbank, müşterilerin kampanya kapsamında her hafta 75 TL indirim kazanacağını duyurdu.

Denizbank son dakika açıklaması yaptı! Banka emekli promosyonunda güncellemeye gitti!

DenizBank, emekli müşterileri için yeni bir kampanya başlattı! Emekli maaşını 3 yıl süreyle DenizBank'tan alma sözü veren müşterilere 5.000 TL'ye kadar promosyon fırsatı sunulacak. İşte ayrıntılar...

Denizbank büyük bomba haberi verdi. 1 Yıl Boyunca Bedava olacak

Bankalar arasındaki kampanya yarışı hız kesmeden devam ediyor. Denizbank da durdu durdu bombayı sonunda patlattı.

Denizbank müşterilerine temmuz ayında buradan para yatacak!

Gıdadan teknolojiye kadar her alanda kampanyalar düzenleyen Denizbank, şimdi de evcil hayvanı olan müşterilerine özel bir kampanya hazırladığını duyurdu. Denizbank, veteriner ve petshop harcamalarına 120 TL bonus verileceğini açıkladı.

Denizbank nakit ihtiyacına son veriyor! İhtiyacı olana 60 bin TL!

Denizbank’tan 60 bin TL değerinde ihtiyaç kredisi fırsatı geldi. Kredi, müşterilerin nakdi ihtiyaçlarının hızlı ve kolay bir şekilde karşılanmasını amaçlıyor. Bireysel olarak sunulan kredi fırsatından yararlanmak için kısa sürede başvuru yapmanız yeterlidir. İşte Denizbank ihtiyaç kredisi detayları…

Bu parayı Denizbank’tan istemeniz için son 3 gününüz kaldı!

Gıdadan ev yapım malzemelerine kadar her alanda kampanya düzenleyen Denizbank, şimdi de giyim sektörüne yönelik bir kampanya hazırladı. Denizbank, 5 Temmuz tarihine kadar kampanyaya başvuru yapan müşterilerin 75 TL bonus kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan bayram harçlığı! IBAN numaranıza para yatacak!

Her banka hem müşterilerini memnun etmek hem de yeni müşteri kazanmak için çeşitli kampanyalar düzenlemeye devam ediyor. Bu kapsamda, bir kampanya hazırlayan Denizbank, kampanyaya şartlarına uyan müşterilerin 125 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank’tan son dakika gelişmesi! Hesaplara para yatırılacağı duyuruldu!

Yaz aylarının gelmesiyle beraber tatil kampanyalarına hız veren bakanlar kervanına Denizbank da katıldı. Denizbank, seyahat, konaklama ve araç kiralama harcamalarına 200 TL’ye varan Bonus puan vereceğini duyurdu.

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesi flaş açıklama

Akbank ve Denizbank'tan bayram öncesinde flaş bir açıklama geldi. İki banka müşterilerine yönelik önemli miktarda kredi desteği sunacak.

Denizbank az önce açıkladı! Bu tarihe kadar adınıza geri ödemesiz para yatacak!

Denizbank’tan Bonus kart müşterilerini sevindirecek bir haber geldi. Market alışverişlerine yönelik yeni bir kampanya hazırladığını duyuran Denizbank, kampanya kapsamında müşterilerinin tam 200 TL kazanacağını duyurdu.

Denizbank personel alımını duyurdu! İşte alım yapılacak pozisyon ve şartları!

Denizbank personel ihtiyacını karşılamak için alım yapacağını duyurdu. İşte alım yapılacak pozisyon ve detayları!

Denizbank'tan muhteşem kampanya! Kredi kartınız varsa bu para sizin olabilir

Denizbank, müşterilerini her zaman mutlu eden fırsatlar sunmaya devam ediyor. Duyurusunu yaptığı son kampanyasını resmi internet sitesinde vatandaşlar için paylaşan Denizbank, katılım sağlayan müşterilere 300 TL elde etme fırsatı sunuyor. 

Denizbank az önce müjdeyi verdi! Bu tarihlerde cebiniz para dolacak!

Hazırladığı kampanyalarla müşterilerine bol bol hediye dağıtan Denizbank, yine bir kampanya düzenleyerek müşterilerinin hesabına para yatıracağını açıkladı.

denizbank Haberi

denizbank

Türkiye'de geçtiğimiz yaz ayları adeta özel bankaların emekli promosyonları konusundaki verdiği yarışa sahne oldu. Özel bankalar, emekli müşterilerini kendilerine çekebilmek adına kıyasıya bir rekabete girişti. Bazı bankalar bu yarışı ileriden götürmeyi başardı.

DİĞER BANKALAR İÇİN YILBAŞI SİNYALİ

Yarışı biraz daha geriden götürmeye karar veren bankalar için ise yılbaşı sonrası zam sinyali verildi. Bu bankaların yılbaşından sonra emekli promosyonlarına ciddi oranda zam yapacağı iddia edildi. Fakat tüm bunlardan önce emekli promosyon tarihleriyle ilgili unutulmaması gereken önemli detaylar var. İşte o detaylar... 
 

Emekli olan herkesi yakından ilgilendiriyor! Hemen başvur yapmanız gerektiği belirtildi. Yeni yılın artık neredeyse gelmesi ile birlikte bankalar arasında promosyon yarışı hız kazandı. Pek çok banka ödemesini 7 bin 500 TL’ye kadar çıkardı. Ancak hala maaşı karşılığında promosyon ödemesi almayan emekliler...