18 / 04 / 2024

Emeklilere müjdeli haber geldi! Tarih belli oldu!

Emeklilere müjdeli haber geldi! Tarih belli oldu!

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin: '' Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek'' dedi.



Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilere beklenen müjdeli haberi verdi. Bayram ikramiyelerinin 6-7 Mayıs tarihlerinde ödeneceğini açıkladı.

Sputniknews'de yer alan habere göre; Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, emeklilerin bayram ikramiyeleriyle ilgili şahsi Twitter hesabından açıklamalarda bulundu.

Emeklilere müjdeli haber geldi! Tarih belli oldu!

"Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek" bilgisini veren Bilgin, "SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum" dedi.

Emeklilere müjdeli haber geldi! Tarih belli oldu!

​Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bu sene emeklilere verilecek olan bayram ikramiyelerini 1100 TL'ye yükselttiklerini duyurmuştu. Milyonlarca emeklinin beklediği bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek.

SSK emeklilerinin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak.

Son dakika! Milyonlarca kişiye çifte bayram!

Son dakika! Emekli ikramiyesi zammı belli oldu!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön