20 / 04 / 2024

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

ING Türkiye, emekli müşterilerine verdiği promosyon tutarını yükselttiğini açıkladı. Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, maaşını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek kalmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden yapabiliyor.



Konu ile ilgili olarak aktarılan detaylara göre, emekli maaşını ING’ye taşıyanlar, 1 aylık toplam gelir tutarları; 1.500 liraya kadarda 4 bin 650 lira, 1.500 lira-2 bin 500 lira arasındaysa 5 bin 800 lira ve 2 bin 500 lira ve üzerindeyse 7 bin ek koşulsuz nakit promosyon almaya hak kazanıyor. 

Emeklilere son dakika müjdesi! ING Türkiye emeklilere 8.250 TL promosyon veriyor! Duyan inanamadı! Hemen bakın!

Ayrıca emekli maaşını 3 sene boyunca ING Türkiye'den alma taahhüdü veren ve nakit promosyon ödemesi alan mevcut ve yeni emekli maaş müşterileri de ING’nin promosyon kampanyasından faydalanabiliyor. ING Türkiye’nin kampanyasından 5-31 Ağustos 2022 tarihleri arasında nakit promosyon alan müşteriler yararlanabiliyor. 

Emekli maaşlarını ING’ye taşımak isteyen emekliler, taşıma işlemlerini şubeye gitmeye gerek olmadan e-devlet üzerinden ya da nüfus cüzdanlarıyla ING şubelerinden yapabiliyor. Yeni emekli olanlarsa bağlı olduğu kurumlarda banka tercihini ING olarak belirterek maaş müşterisi olabiliyor.

Emekliler dikkat! Bankaların yarışı rakamı 20 bin liraya getirdi

Emekli promosyonunda büyük artış! Bankalar kesenin ağzını açtı! Ziraat, Vakıfbank, Akbank, Halkbank, TEB, Yapı Kredi...

Akbank 2022 promosyon ne kadar?


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön