23 / 04 / 2024

Emeklinin bayram öncesi gözü kulağı bu haberdeydi! Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar oluyor?

Emeklinin bayram öncesi gözü kulağı bu haberdeydi! Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar oluyor?

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, katıldığı canlı yayın programında milyonlarca emeklinin merak ettiği bayram ikramiyeleriyle ilgili önemli açıklamalar yaptı. Enflasyon verilerine göre emekli bayram ikramiyelerinin olması gerektiği rakamı açıkladı.



EMEKLİLERE KURBAN BAYRAMI İKRAMİYELERİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Kurban Bayramı 9 Temmuz Cumartesi günü başlayacağından dolayı bayram ikramiyelerinin 3-7 Temmuz tarihleri arasında hesaplara yatırılması bekleniyor.

EMEKLİYE BAYRAM İKRAMİYESİ EN AZ 2 BİN LİRA OLACAK

Sosyal Güvenlik Uzmanı Özgür Erdursun, emeklilerin Temmuz ayında hesaplara yatırılması beklenen emekli bayram ikramiyelerine ilişkin tv100 canlı yayınında konuştu. Erdursun yaptığı açıklamada, enflasyon oranlarına göre öngördüğü tutarı açıkladı.

Vatandaşın alım gücünün azaldığına dikkat çeken Erdursun, ikramiyelerin en az 2 bin lira olmasını beklediğini kaydetti.

Emeklinin bayram öncesi gözü kulağı bu haberdeydi! Emeklinin bayram ikramiyesi ne kadar oluyor?

Editörün notu: Bu haber 22 Haziran 2022 tarihinde saat 16:55'te güncellenmiştir. An itibariyle dolar kuru 17 lira 36 kuruş, Euro 18 lira 3 kuruş, altının gramı ise 1032 lira 22 kuruş değerinde.

Doları nokta atışı bilen Remzi Özdemir bu kez ekmek ve mazot için korkutan rakamı açıkladı

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası doların kaç lira olacağını açıkladı! Eğer korkusu olan varsa

Piyasa Kahini İslam Memiş FED’in faiz kararı sonrası gram altın için ilk kez tahminini açıkladı! Altın alacaklar dikkat

 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön