28 / 03 / 2024

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerinin kaç lira olacağını merak ediyor. Peki emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? Bayram ikramiyesi kaç lira olacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o soruların yanıtları...



Bayram ikramiyeleri ne zaman ödenecek?

Emeklilere verilen bayram ikramiyeleri Ramazan ve Kurban Bayramı olmak üzere senede iki kez bu bayramlardan önce yatırılıyor. 2022 ikramiyelerinin ne zaman yatırılacağı da merak edilenler arasında yer alıyor. 

Bayram ikramiyesinin 1 Mayıs tarihine kadar yapılması öngörülüyor. Yani emekli ikramiyeleri, Nisan ayının son haftasında yatırılacak.

Emekliye bayram ikramiyesinde son dakika: Hala zam haberi gelmedi! 

Emekli ikramiyeleri ne kadar? 

Emekli bayram ikramiyesi geçen seneden beri 1.100 TL olarak yatırılıyor. Dul aylığı alan kişiler ise 550 TL bayram ikramiyesi alıyor. 

Dul aylığı ve aylık ödeme alan ve çocuğu olmayanlar ise 825 TL bayram ikramiyesi alıyor. Yetim aylığı alan çocuklara da 275 TL ikramiye alabiliyor. 

Peki emekli ikramiyesine ne kadar zam yapılacak? Bayram ikramiyesi kaç lira olacak? İşte milyonlarca emeklinin merak ettiği o soruların yanıtları...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön