18 / 04 / 2024

Emekliye ikramiye öncesi nakit müjdesi! Başvuran emekliye hemen 2.500 TL verilecek! E-devletten şimdi başvurabilirsiniz!

Emekliye ikramiye öncesi nakit müjdesi! Başvuran emekliye hemen 2.500 TL verilecek! E-devletten şimdi başvurabilirsiniz!

Temmuz ayındaki maaş zamlarını bekleyen emeklilere Garanti Bankası'ndan müjde geldi. Garanti Bankası konu ile ilgili yaptığı açıklamada emeklilere 2.500 TL vereceğini duyurdu. İşte konu ile ilgili detaylar...



Kamupersonelinet'in aktardığına göre, emekli maaşlarını Garanti Bankası’ndan alma sözü veren emeklilere 2.500 TL'ye kadar promosyon ödemesi yapılacak. 

Söz konusu nakit parayı almak için E-devlet üzerinden ya da Garanti Bankası mobil uygulaması üzerinden maaş taşıma işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

Emekliye ikramiye öncesi nakit müjdesi! Başvuran emekliye hemen 2.500 TL verilecek! E-devletten şimdi başvurabilirsiniz!>

GARANTİ BANKASI PROMOSYON ÖDEMELERİ KAÇ TL?

Maaşları 1.500 lira olan emeklilere 1.850 lira,
Maaşı 1.500 lira ile 2.500 lira arasında olan emeklilere 2.350 lira
Maaşı 2 bin 500 lira ve üzeri olanlara toplam da 2.500 TL promosyon ödemsi verilecek.

SGK düğmeye bastı! Emeklilere maaş kesintisi şoku! SGK kimlerin maaşını kesecek? Hemen öğrenin!

Emekli ve memurun Temmuz maaşına büyük zam! Yüzde 41 için hesap kitap yapılıyor! En düşük maaş 4 bin TL...

Yargıtay'dan emsal emekli ikramiyesi kararı! Milyonlara müjde geldi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön