18 / 04 / 2024

Emin Üstün, Bursalı iş adamlarıyla buluştu.

Emin Üstün, Bursalı iş adamlarıyla buluştu.

Emin Şirketler Grubu (Eminevim) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Bursa’da katıldığı 2 ayrı panelde, Bursalı iş adamlarıyla buluşarak, ortaklıkta yeni vizyon arayışları ve girişimcilik konusundaki bilgi ve birikimlerini aktardı.



Emin Şirketler Grubu ve İnşaat Müteahhitleri ve Sanayici İş Adamları Derneği'nin (İMSİAD) iş birliğiyle "Ortaklıkta Yeni Vizyon Arayışları, Kurumsallaşma ve Yönetim" konulu panel düzenlendi. Eminevim’in ev sahipliğinde Bursa’da gerçekleşen ve moderatörlüğünü İstanbul Üniversitesi Öğretim Görevlisi Ali Osman Öncel'in yaptığı panelde, Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, İMSİAD Başkanı Namık Ziya Mescioğlu Maltepe Üniversitesi Öğretim Görevlisi Prof. Dr. Nazif Gürdoğan ve Medipol Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Nihat Alayoğlu konuşmacı olarak yer aldı


Panelde konuşan ve Bursalı işadamlarının yoğun ilgisiyle karşılaşan Emin Grup (Eminevim) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün; ‘Yıllardır başarıyla sürdürdüğü Elbirliği sistemi hakkında Bursa’lı iş adamlarına birikimlerini anlatarak, yaklaşık çeyrek asırdır Elbirliği sistemini uyguluyoruz ve halkımızın ihtiyaçlarını bu sistemimizle karşılıyoruz. Otomobille başladığımız yolculuğumuz, ev ile devam ederken, vatandaşımızın ihtiyacına göre Elbirliği sistemimizi enerjiden eğitime kadar uygulamayı düşünüyoruz’ dedi.


Ortaklıkta güven ve dürüstlük esas; bugün baktığımızda birçok şirket çok ortaklı işbirliklerine gidiyor. Ama birçoğu bunda başarılı olamıyor. 3- 5 ortaklı şirketler bile bunu başaramazken, biz vatandaşımızla beraber çeyrek asırdır bu sistemimizi devam ettiriyoruz. Ortaklıkta güven dürüstlük esastır. Vatandaşlarımızın güveniyle ve onlara karşı dürüst olarak 24 yılı geride bıraktık. Bir vatandaşımızı dahi ne mağdur ettik, ne de memnuniyetsiz bıraktık. Onların bize, bizim onlara olan güvenimizle bu günlere geldik’ dedi.


Müsiad’ın düzenlediği girişimcilik panelinde de konuşan Üstün; Girişimcilikte de ortaklıkta olduğu gibi dürüstlük ve güvenin esas olduğuna değinen Üstün; girişimcilikte öncelikle ihtiyaçları belirlemek gerekiyor. Bu ihtiyaçları halkımıza göre belirlememiz gerekiyor, onların ihtiyaçlarına cevap verecek projeler olması gerekiyor. Sonraki adım ise bu ihtiyaçları karşılayabilmek. Karşılayabileceğiniz talep ve isteklere cevap verebilmek. Biz geliştirdiğimiz bu model ile çeyrek asırdır insanlarımızın ihtiyaçlarını karşılıyoruz, önce otomobille başladık insanımızın ona ihtiyacı vardı. Sonra insanımızın talebi ev konusunda oldu onu da karşıladık. Bugün insanımızın neye ihtiyacı varsa, eğitimden, enerjiye, tatile hepsini bu sistemimizle karşılayabiliyoruz. Girişimcilikte de esas olan budur.


Geri Dön