19 / 04 / 2024

emin üstün kim

emin üstün kim

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Emin Üstün, Bursalı iş adamlarıyla buluştu.

Emin Şirketler Grubu (Eminevim) Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, Bursa’da katıldığı 2 ayrı panelde, Bursalı iş adamlarıyla buluşarak, ortaklıkta yeni vizyon arayışları ve girişimcilik konusundaki bilgi ve birikimlerini aktardı.

Emin Üstün: 2015 gayrimenkul sektörünün altın yılı oldu!

Elbirliği sistemi ile dar gelirli vatandaşların ev sahibi olmasını kolaylaştıran Eminevim Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün gayrimenkul sektörüne dair değerlendirmelerde bulundu.

Emin Üstün: Konut fiyatları 2014'te yüzde 10 artar!

Eminevim Yönetim Kumlu Başkanı Emin Üstün sektörde fiyatların yüzde 10-11 civarında artacağını, bunda artık üretilen projelerde yüzde l'lik KDV'lerin yerini yüzde 8 ve yüzde 18'lik KDV'lerin almasının etkisi bulunduğunu söyledi.

Evde alternatif: Yeni nesil altın günü

Otomobilde cazip kampanyalarla adını duyuran Emin Otomotiv'in kardeş kuruluşu Eminevim, vatandaşları uygun şartlarda konut sahibi yapmak için harekete geçti.

Emin Grup, Emin Üstün Holding çatısında bir araya geldi!

Türkiye'de 1991 yılında kurulan ve faizsiz konut sistemi, otomotiv, enerji, sigorta, inşaat, tarım ve hayvancılık gibi alanlarda faaliyet gösteren, üretim ve yatırımlar gerçekleştiren Emin Grup, şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding oldu.

Emin Grup, Emin Üstün Holding'e dönüştü!

Türkiye’de 1991'de temelleri atılan ve farklı sektörlerde hizmet veren şirketleri bünyesinde barındıran Emin Grup, holding yapısına geçti ve bir şirketler topluluğu olarak Emin Üstün Holding’e dönüştü. Şirket, hizmetlerine Emin Üstün Holding olarak devam edecek.

Tasarruf Finansman Yasası Emin Üstün'ün en büyük hayaliydi!

Tasarruf finansman yasasının yürürlüğe girmesiyle yasanın çıkması için uzun seneer büyük çaba sarf eden, sektörün kurucusu merhum iş insanı A. Emin Üstün’ün hayali gerçek oldu.

Tapu masrafı ne kadar? Tapu masrafını kim öder?

Tapu harcı gayrimenkul alım ve satım işlemleri sırasında alıcıdan da satıcında tahsil ediliyor. Peki tapu masrafı ne kadar? Tapu masrafını kim öder? İşte tüm merak edilenler...

Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahman Emin Üstün son yolculuğuna uğurlandı. Üstün'ün cenazesi Karacaahmet Mezarlığı'nda toprağa verildi.

Emin Üstün kimdir?

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün kimdir? 68 yaşında vefat eden Emin Üstün bugüne kadar hangi görevlerde bulundu?

Eminevim'in acı günü! Emin Üstün vefat etti!

Hayatını, kurucusu olduğu Elbirliği Sistemi’ne, kalkınmaya ve bu ülkenin insanlarına hizmete adayan iş adamı, müteşebbis Emin Grup Onursal Başkanı Emin Üstün, 68 yaşında hayatını kaybetti...

Konutta faizsiz sistem denetlenme yasasını bekliyor!

Tasarrufa Dayalı Faizsiz Finansman Sistemi’ne ilgi her geçen gün büyüyor. Emin Grup’un Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sektörün denetlenmesiyle ilgili yasanın çıkmasını istediklerini kaydetti.

Tuba Büyüküstün Paris'te dükkan arıyor!

İstanbul'dan sonra Avrupa'da da mekan açmaya karar veren Tuba Büyüküstün ile Umut Evirgen Paris'te dükkan arıyor.

Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen gayrimenkullerini paraya çevirdi!

Paris’te ev sahibi olan isimlerden Tuba Büyüküstün ile Okan Bayülgen, gayrimenkullerini paraya çevirdi. Paris'te ev sahibi olan ünlü isimler evlerini kiraya verip para kazanıyor.

Emin Grup yurt dışında yeni yatırımlara hazırlanıyor!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, "Aramızda Türk iş adamlarının da bulunduğu bir heyet ile Cibuti ve Somali’de yeni yatırım fırsatları ve bazı iş birlikleri için görüşmeler yaptık" dedi.

Emin Üstün: Eminevim kendini emlak sektöründe kabul ettirdi!

Emin Grup Yönetim Kurulu Başkanı Üstün: "Emlak sektöründe Eminevim sınav verdi ve kendini kabul ettirdi. Faizlerin yüksek döneminde inşaat sektörünü harekete geçirdik" dedi...

Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen yeni eşya baktılar!

Ayrıldıkları iddialarıyla gündeme gelen Tuba Büyüküstün ve Umut Evirgen, Evirgen'in yeni açacağı mekan için mobilya ve aksesuar baktı.

emin üstün kim Haberi

emin üstün kim

Emin Üstün, 1951 yılında Bolu ilinin Gerede ilçesinde doğdu. 1969-1974 yılları arasında bugünkü adıyla Yıldız Teknik Üniversitesi Makine Mühendisliği bölümünden mezun oldu. Eğitim hayatı devam ettiği sırada 1973 yılında lif ve pres imalatı yapan LİFSAN Hidrolik Sanayi Şirketini kurdu. 1987 yılında ise inşaat ve arsa işleri alanında faaliyetlerini günümüze kadar sürdüren GENTAŞ’ın kuruculuğunu yaptı.

Emin Üstün, 1991 yılında şu an faaliyetlerine aktif olarak devam eden ve elbirliği sistemine dayalı faizsiz bir sistem ile otomobil sahibi yapan Eminotomotiv’i, 2005 yılında ise otomobildeki Elbirliği Sistemi’ni konut sektörüne uyarlayarak, insanların faizsiz ev almasını sağlayan Eminevim’i kurdu. 

40 şubeyle başlayan sistem şu an ülke genelinde 60’tan fazla ilde toplam 120 şubeye ulaştı. Kurduğu sistemle Türkiye’de 150 binin üzerinde kişi, ev ve otomobil sahibi oldu. 

Emin Üstün,...