20 / 04 / 2024

Eminevim 24 yıldır faizsiz ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Eminevim 24 yıldır faizsiz ev sahibi olma imkanı sunuyor!

Emin Şirketler Grubu, Eminevim Hanımlar Kulübü ile üyeleri ile Eminevim konferans salonunda bir araya gelerek Eminevim Hanımlar Kulübü bir yıllık değerlendirmesi yapıldı.



Eminevim Hanımlar Kulübü, İstanbul Sefaköy Eminevim Konferans Salonu’nda bir araya geldi. Emin Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Emin Üstün, sosyal ve kültürel faaliyetlerine önem veren firma olarak bayrağı zirveye taşıyor. 24 yıldır insanlarımızın faizsiz ev sahibi olmasını sağlayan Emin Şirketler Grubu bünyesinde bulunan Eminevim kültür etkinlikleri her alanda devam ediyor. İslami değerlere ve dinimize hizmet eden kurslara, yurtlara ve bunun gibi diğer kuruluşlara da yardım eden, Emin Şirketler Grubu, toplumun orta gelirli kesimine hitap eden projelerle, dar gelirli kesimi ev ve otomobil sahibi yapmayı amaçlıyor.


Sosyal projelere imza atılıyor


Eminevim Hanımlar Kulübü Kurulu Üyesi ve Başkanı Tuba Türk, toplantıda yaptığı konuşmada,  “Yurt çapında tüm bayanların işte ve sosyal yaşamda daha aktif hale gelmelerini sağlayarak, onların verimli ve üretken bir hayata sahip olmalarını hedefliyoruz. Dil kurslarından, ebru atölyelerine, yurtiçi ve yurtdışı gezilerinden Türk müziği konserlerine kadar, hanımların dünyadaki gelişimi ve değişimi takip etmeleri, kültürlü, düşünen, üreten bireyler olmaları için etkinlikler düzenliyoruz” dedi.


80 bin aile hayaline kavuşturuldu


Emin Şirketler Grubu, EDO Organizasyon Lideri Fatma Betül Sürücü ise yaptığı konuşmada, “Toplumumuzun refahına katkıda bulunmuş güzel bir dayanışma örneği olan Altın Günü Sistemi’ni referans alarak, bugüne kadar yaklaşık 80.000 aileyi otomobil ve ev hayaline kavuşturduk. Nice insanlarımızın birikimini ekonomiye kazandırdık. Firmamıza, gönül dünyamızı süslemek için verdiği destekler için Emin Üstün beyefendiye teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.


Sosyal projelerde hamle üstüne hamle


Eminevim Destek ve Organizasyon Departmanı Müdürü Hüseyin Meydancı da yaptığı açıklamada, “Altunizade bulunan Elbirliği Hanımlar Kulübümüz Ocak 2015’te faaliyete geçti. Genç ve dinamik bir yönetim kurulu ile çalışmalarına devam etmektedir. Kulübümüz, üyeleri arasında diyalog ortamları oluşturup, işte ve sosyal hayatta aktif hale gelmelerini sağlayarak, daha mutlu, verimli bir iş ve ev hayatına sahip olmanızı hedeflemektedir. Ayrıca bilginin, uzmanlığın, dostluğun paylaşıldığı ortamlar oluşturmak, sosyal aktivitelerle hayatın renklerini keşfetmek, huzurlu bir toplumun oluşmasına katkıda bulunmak misyonunu üstlenmiştir. Elbirliği Hanımlar Kulübü olarak toplumda kadının güçlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bizlerde bir Sosyal Sorumluluk projesi olan Elbirliği Hanımlar Kulübümüzle yanınızdayız. Daha kültürlü, düşünen, üreten, kabiliyetlerini geliştirebilen, ailesine ve çevresine duyarlı, sosyal hayatta başarılı ve mutlu bireyler olmalarına yardımcı olmak istiyoruz. Bir yıldır etkinliklerimizde bizlerle olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyoruz” dedi.


Etkinliğin sonunda ise Türk Sanat Müziği dinletisi ile katılımcılara hoş anlar yaşatıldı.


Milat


Geri Dön