25 / 04 / 2024

Emlak 2014 Fuarı yarın açılıyor!

Emlak 2014 Fuarı yarın açılıyor!

Uluslararası gayrimenkul sektörünün liderleri, geleceğin yasam alanlarını, konut ve is merkezi projelerini tanıtmak için buluşuyor. Yarın açılacak olan Emlak Fuarı 14 Eylüle kadar açık kalacak...



Uluslararası gayrimenkul sektörünün liderleri, geleceğin yasam alanlarını, konut ve is merkezi projelerini tanıtmak için buluşuyor. Yarın açılacak olan Emlak Fuarı 14 Eylüle kadar açık kalacak. 


TÜRKİYE'NİN konut projelerinin sergileneceği 'Emlak 2014-Konut, İşyeri Satmalına, Kiralama ve Finansman Fuarı' için geri sayım başladı. CNR Expo Yeşilköy'de 11-14 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek Emlak Fuarı'nm açılışını Suudi Arabistan Sanayi ve Ticaret Bakanı Tawfiq Al-Rabiah yapacak. 


Geçtiğimiz yıl Suudi Arabistan Kralı Abdullah bin Abdullaziz elSuud'un yeğeni prens Ahmad Bandar Al-Sider'in CNR Emlak Fuan'na yaptığı ziyaretin ardından bu yıl Araplar yatırımcıların fuara olan ilgisi yoğunlaştı. 

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile  TOKİ  tarafmdandesteklenen fuara, 4 günde 25 binin üzerinde ziyaretçinin katılması bekleniyor. 

Ortadoğu, Türk Cumhuriyetleri, Katar, Kuveyt, Ürdün, İran ve Rusya'dan da firmaların katılacağı fuarın, sektöre 2 milyar dolar seviyelerinde katkı sağlaması öngörülüyor. Ortadoğu ve Körfez Bölgesi 'ndeki yatırımcıların da fuara ceplerinde 1 milyar 500 bin dolarlık bütçe ile katılması bekleniyor. 

40 bin metrekare 250 firma 40 bin metrekare alanda düzenlenecek uluslararası emlak fuarında villa, konut ve toplu konut projeleri, rezidanslar, AV M ve iş merkezleri, plazalar, sanayi siteleri ve organize sanayi bölgelerinin tanıtımı yapılacak. 


Yerli ve yabancı 250 firmanın katılımı ile düzenlenecek CNR Emlak Fuarı Ağaoğlu, AKS Grup, Demir İnşaat, E7 Yapı, Karden İnşaat, Makro İnşaat, NEF, Ortadoğu Grup, Özyurtlar, Rumeli Yapı ve Yalçınlar gibi firmaların katılımı ile gerçekleşecek. 


Star 


Geri Dön