26 / 04 / 2024

Emlak Konut 16 ihaleye hazırlanıyor!

Emlak Konut 16 ihaleye hazırlanıyor!

2018 yılında 9 dev arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yapacak olan Emlak Konut GYO'nun Küçükçekmece'de hayat geçireceği Bizim Mahalle projesinin 3'ncü ve 4'ncü etabı için ihale hazırlıkları başladı.



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) 2018 satış hedefini 829 bin 630 metrekare toplam brüt satış alanı ve KDV hariç toplam 7 milyar 252 milyon 916 bin 750 TL satış olarak açıklamıştı. 2018'de 9 dev arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi ve 7 anahtar teslim götürü bedel inşaat yapım işi ihalesi yapacak olan şirketin ihaleleri arasında Galatasaray'ın Florya arsası da bulunuyor. 


Emlak Konut bu yıl İstanbul ve Ankara'da arsa satışı karşılığı gelir paylaşım ihalesi yapacak. İhaleler Ankara'nın Çankaya, İstanbul'un Çekmeköy, Bakırköy, Şişli, Küçükçekmece, Florya, Hoşdere ve Arnavutköy bölgelerinde yapılacak. 


Bizim Mahalle 3. ve 4. Etap için hazırlıklar başladı

Bizim Mahalle projesi geçtiğimiz yıl TV ve gazete reklamları ile tanıtılmıştı. 2 etap halinde ihale edilen ve 1. Etap ihalesi daha sonra iptal edilen projede 3. ve 4. Etap için hazırlıklar başladı. 


İhalesi yapılan ve sözleşmesi imzalanan Bizim Mahalle 2. Etap, Dağ Mühendislik tarafından inşa edilecek. Projede çalışmalar başladı.

 

1. Etap ihalesi ise "Söz konusu ihaleye katılan isteklilerin mali tekliflerinin İhaleye Esas Taşınmazların Şirketçe Tespit Edilen Asgari Bedelinin altında olması nedeniyle ihale iptal edilmiştir." denilerek iptal edilmişti. Dev projenin 1. Etap ihalesi bu yıl içinde yapılacak. 


Bizim Mahalle 3. Etap, 3 kısımdan oluşuyor. 3. etabın 1. kısmında yol altyapı inşaat işi, 2. kısmında sosyal donatı alanı, 3. kısmında ise spor ve etkinlik alanı inşaat işi ihalesi yapılacak. Projenin 3. etabının da bu yıl içinde ihale edilmesi planlanıyor. 
 


Bizim Mahalle projesi toplam 1 milyon metrekare alana sahip olacak. Özlenilen mahalle konseptinde tasarlanan projenin bu yıl hızlanması bekleniyor. 



Arsa satışı karşılığı gelir paylaşımlı işler

1-) İstanbul-Çekmeköy-Taşdelen
2-) İstanbul-Bakırköy-Şevketiye
3-) İstanbul-Şişli-Teşvikiye
4-) İstanbul-Küçükçekmece-Bizim Mahalle 1. Etap
5-) İstanbul-Florya
6-) Ankara-Çankaya-Saraçoğlu 
7-) İstanbul-Küçükçekmece-Bizim Mahalle 4. Etap
8-) Hoşdere Toplu Konut Alanı 2. Etap
9-) İstanbul-Arnavutköy-Dursunköy

 

Anahtar teslim götürü bedel inşaat yapım işleri


1-) İstanbul-Avcılar Kapadık-Başakşehir Kayabaşı 1-2-Güney Ayazma Cami İnşaatları
2-) İstanbul-Küçükçekmece Halkalı 3.Etap 1.Kısım Genel Yol Altyapı  İnşaat İşi  
3-) İstanbul-Küçükçekmece Halkalı 3.Etap 2. Kısım Sosyal Donatı Alanı İnşaat İşi  
4-) İstanbul-Küçükçekmece Halkalı 3.Etap 3. Kısım Spor-Etkinlik Alanı İnşaat İşi  
5-) Kocaeli-Gebze Emlak Konutları 3.Etap 3.Kısım  (Sosyal Donatı - Ticaret)
6-) İstanbul-Hoşdere Okul İnşaatı
7-) Samsun-Canik
 

 

Eara Nur AÇKI/Emlakkulisi.com

 


Geri Dön