19 / 04 / 2024

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam!

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam!

Emlak Konut GYO, İzmir Urla parselinin değerleme raporunu yayınladı. Peki Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte ayrıntılar...



Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir Urla parseli ham toprak niteliğinde. Gayrimenkul, Bademler mahalle merkezinin kuzey doğusunda yer alıyor. Gayrimenkule ulaşım İZmir-Çeşme Yolu üzerinden Çeşme istikametine ilerlenirken sola ayrılan yoldan güneye devam edilerek ve Çamlı Mahallesi geçilerek sağlanabiliyor. İzmir Urla parseli ana yola yaklaşık 750 metre uzaklıkta bulunuyor. Gayrimenkulün çevresinde boş araziler ve villa tarzı konut siteleri bulunuyor. 

Gayrimenkulün yüzölçümü 52 bin 998 metrekare olarak belirlenirken, tapu kayıtları kapsamında gayrimenkulde birkaç tapu kaydı olduğu tespit edildi. Buna göre yapı kayıt belgelerinin de iptal edildiği görüldü. Emlak Konut GYO İZmir Urla parseli, kısmen gelişme konut alanında ve kısmen park alanında kalıyor. Gayrimenkulün parselasyon planı henüz yapılmadı.

Emlak Konut GYO İzmir Urla parselinin değeri ne kadar oldu? İşte o rakam! 

Parselde herhangi bir yapı bulunmadığı belirlenirken, bir sözleşme olmadığı da belirtildi. Gayrimenkulün Maliye Hazinesi adına tescil edildiği aktarılırken, 2 kat yapılaşma şartlarına sahip olduğu değerleme raporunda belirtildi. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İzmir Urla parselinin KDV hariç piyasa değeri 210 milyon 393 bin 578 Türk Lirası olarak belirlendi. Parsellerin KDV dahil toplam satış değeri ise 217 milyon 505 bin 64 Türk Lirası olarak açıklandı. 

Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın KAP açıklaması:
İzmir İli, Urla İlçesinde yer alan 1 adet taşınmaz için hazırlatılan Gayrimenkul Değerleme Raporu ekte yer almaktadır.

Değerleme raporu için tıklayın

 Emlak Konut GYO İzmir Dikili parselinin değeri belli oldu! 

Emlak Konut GYO, 1.7 milyar TL'ye arsa aldı! 

Emlak Konut GYO, 2022'nin ilk yarısında hedefini yüzde 58 aştı! 2 bin 510 adet ünite satıldı!


Geri Dön