19 / 03 / 2024

Emlak sektörü markalı büyümeye devam ediyor!

Emlak sektörü markalı büyümeye devam ediyor!

Uzmanlara göre franchisingde emlak sektörü 2015’te yatırım cazibesini koruyacak sektörlerin ve yıldızı parlayacak işlerin en başında geliyor. Son dönemde franchise fırsatlarında özellikle emlak alanındaki büyüme dikkat çekiyor.



Türk girişimcisi 1990’lı yılların başından itibaren ‘franchising sistemi’ adında yeni bir girişimcilik modeli ile tanıştı. Bu sistem, pazarını genişletmek isteyen şirketlere en elverişli şartlarda büyüme olanakları sağlarken girişimcilere de büyük bir organizasyon desteği ve güvencesiyle yatırım yapma fırsatı sunuyor. Bu sistemle birlikte ‘Hiçbir yerde şubemiz yoktur’ anlayışından birçok il ve ilçede şubeler açılması yönünde yatırımlara geçildi. Her geçen yıl büyüyen franchising sistemi, artık her yıl binlerce girişimciyi içine dahil ediyor. Son dönemde franchise fırsatları tarafında ise özellikle emlak alanında büyüme dikkat çekiyor. Burada en çok da yerli şirketler ön planda.


Startkey’de 3 Büyük İl İçin İmzalar Atıldı!

Minimum yatırımla, maksimum kazanç sloganı ile hareket eden Startkey Nisan ayı içerisinde İzmir,  Ankara  ve İstanbul franchise ofislerini de verdi.  İzmir  Çiğli’de Startkey ABC, Ankara Çayyolu’nda Startkey Model, İstanbul Pendik Kurtköy’de Startkey Plus ve İstanbul Çekmeköy’de Startkey Bilinç ofisleri için imzalar atıldı.


Yılların birikimi ve tecrübesiyle emlak sektöründe yeni bir çığır açan Startkey, büyümeye devam ediyor. Startkey diğer ofislerinde gösterdiği başarıyı, yeni ofislerinde de göstermeyi hedefliyor. “Emlakta Güvenin Anahtarı” sloganıyla hareket eden Startkey; uyguladığı tüm sistemlerde, en üst teknolojiyi, bilimi ve bilimsel verileri kullanmayı kendisine ilke edinmiştir.



Geri Dön