24 / 04 / 2024

Emlak sitelerinden ev kiralayanlar dikkat!

Emlak sitelerinden ev kiralayanlar dikkat!

Görmediği evi kiralamaya kalkan Tuğçe Baysal dolandırıcıların tuzağına düştü. Evi göstermeden kaporayı alan dolandırıcılar Tuğçe Baysal'dan 6 bin 300 lira aldı.



Tuğçe Baysal genel müdürü için bir emlak sitesinde ev bakıyordu. Kısa süre sonra aradıkları kritere uygun bir ev buldu. Evi tutmaya karar veren Tuğçe Baysal evin sahibiyle irtibata geçti. Evi göstermeden kaporayı alan dolandırıcılar Tuğçe Baysal'dan 6 bin 300 lira aldı.

Anahaber programında yer alan habere göre; dolandırıcılar Baysal'ın istekli olduğunu görünce oyuna devam etti. Ancak ortada ne ev ne de sahibi vardı. 

Olay hakkında konuşan Tuğçe Baysal, şunları söyledi: ''Bu eve çok acil ihtiyacımız vardı. Diğer evden çıkmamız gerekiyordu. Bu ilanının sahibinden konulmuş br ilan olduğunu gördük. İstediğimiz konumdaydı, çok beğendik. Bana evin tutulduğunu 1 saat içinde kaparoyı yatıracaklarını bu yüzden bize bu evi veremeyeceklerini söylediler.''

Dolandırıldığını anladıklarını ifade eden Baysal, ''Dolandırıldığımızı anladığımız an şok geçirdik. Bana dediler ki hiçbir şekilde para yatırmayın şeklinde biz zaten sizleri uyarıyoruz. O yüzden hiçbir sorumluluğumuz yoktur.'' diye konuştu. 

Kiralık ev ararken dolandırıcıların kurbanı olan Baysal ve patronu polis merkezine gidip şikayetçi oldu. 
 


Geri Dön