19 / 04 / 2024

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Emsan'dan Luxury porselen seti!

Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini g



Sevdiklerinizle birlikte en keyifli vaktinizi geçirdiğiniz yemek sofraları Emsan porselen takımı ile klasikleşiyor. Vintage renk ve deseni, ince porselen yapısı ve beyazın asaletiyle yeni Luxury porselen seti sofralarınıza eskilerin şıklık ve kalitesini getiriyor.


Davetlerinizi ya da sevdiklerinizle birlikte paylaştığınız sofralarınızı anlamlı kılmak için hazırladığınız yemekler kadar onları sunum şekliniz de önem taşıyor. Sofralarınızın vazgeçilmez markası Emsan, yeni Luxury porselen setindeki yemek takımlarının şık ve estetik formuyla dikkatleri çekiyor. 


Hem vintage hem de yalın çizgisiyle Emsan Luxury serisi, kemik tozundan üretilmiş ince ve dayanıklı yapısıyla sofralara post modern bir hava katıyor. 84 parça Luxury serisi; Rosaline Marin, Rose Garden, Nazlıgül, Gülnihal ve Çırağan yemek takımından oluşuyor. Küçük çiçek deseninden sonbahar renklerine, renkli büyük çiçekli desenden kendinden desenli beyaz sade ve altın yaldızlı çizgiden oluşan klasik yemek takımına her zevke hitap ediyor.



84 Parça Luxury Serisi;

27 cm Servis Tabağı: 12 adet

23 cm Çukur Tabak: 12 adet

21 cm Pasta Tabağı: 12 adet

14 cm Çorba Kasesi: 12 adet

Çay Fincanı: 6 adet

Çay Fincanı Tabağı: 6 adet

Kahve Fincanı: 6 adet

Kahve Fincanı Tabağı: 6 adet

24 cm Kayık Tabak: 2 adet

34 cm Kayık Tabak: 1 adet

Tuzluk - Biberlik: 2 + 2 adet

Kürdanlık: 2 adet

Kapaklı Çorba Tenceresi: 1 adet

Sosluk: 1 adet

Sosluk Tabağı: 1 adet


84 Parça Luxury serisi tavsiye edilen satış fiyatı: 1.999 TL


Geri Dön