26 / 04 / 2024

En ucuz E.C.A. klima bu adreste! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

En ucuz E.C.A. klima bu adreste! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Sonbahar kendini hissettirmeye başlarken, kombi alışverişi tekrar gündemde. En popüler kombilerin başını çeken E.C.A. Proteus Premix'i bulabileceğiniz en ucuz beş adresi derledik. 



Türkiye'de en çok satılan kombilerin başında gelen Eca Proteus Premix 24 Kw Tam Yoğuşmalı Kombi kombiyi bulabileceğiniz en ucuz adresleri inceleyin. 

Proteus Premix'i öne çıkaran özellikler

Enerji tasarrufu odaklı E.C.A. yoğuşmalı kombi hızlı ısıtma özelliğine de sahip. 

Sıcaklık dağılımını yönetecek şekilde tasarlanan akıllı kombiyi evde yokken de telefonunuzdan yönetmek mümkün.  

Herhangi bir ilave ekipmana ihtiyaç duyulmadan Ø60/100 ve Ø80/125 konsantrik baca tipleri ile yatay ve dikey kullanımlara uygun şekilde tasarlanan Proteus Premix kombi, bu kapsamda yatayda 10 metreye kadar, dikeyde 20 metreye kadar uygulamaların yapılabilmesine olanak tanıyor. 

Düşük emisyon oranları ile çevre dostu olan Proteus Premix; 16 farklı üstün emniyet sistemiyle de kullanıcılarını güvende hissettirmeyi hedefliyor. 

Servis ve bakım kolaylığı sağlayan Proteus Premix kombi; tasarımı, küçük boyutları, zarif görünümü ve ergonomik tasarımlı kumanda paneli ile göze de hitap eden bir ürün olarak öne çıkıyor.

Proteus kombi aynı zamanda ullanım suyunda feed - forward ve türbin sistemi ile sabit sıcaklıkta su alma imkanı, paslanmaz çelik brülör ile yüksek yanma verimi, düşük atık gaz emisyonu ve enerji verimli sirkülasyon pompası ile daha az enerji tüketimi sağlayan özellikleriyle fark yaratıyor. 

En ucuz E.C.A. klima bu adreste! 6 Ekim 2022 fiyat listesi...

Hızlı ısıtma ile sıcaklık dağılımını iyi yönetebiliyor. 

Telefon uygulaması yükleyerek size evde yokken de kombinize uzaktan müdahale edebileceksiniz.

Yüzde 107,5 verim hedefli kombinin 16 farklı emniyet sistemi bulunuyor. 

E.C.A. Proteus Premix'i en uygun fiyatlı bulabileceğiniz adresler... 


Geri Dön