23 / 04 / 2024

En ucuz rezidanslar 2013!

En ucuz rezidanslar 2013!

1920’lerde başlayan apartman modası yerini lüks rezidanslara bıraktı. Üstelik bu kendi kendine yetebilen akıllı evlerde fiyatlar hiç de yüksek değil. İşte 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla en ucuz rezidanslar 2013…



1920’lerde başlayan ve 1950’li yıllara kadar lüks ve konforlu hayatın simgesi sayılan apartmanlar yerini hızla lüks rezidanslara bırakıyor. “İçinde oturanlara hizmet verebilen, sosyal imkan ve güvenlik sağlayan, kendi kendine yetebilen teknolojik yapılar” olarak tanımlanan rezidanslar sundukları zengin hizmetlerle dikkat çekiyor. Kuru temizlemeden, resepsiyon hizmetlerine, alışverişten araç kiralamaya kadar bir insanın ihtiyaç duyabileceği her şeyi tek çatı altında bir araya getiren bu evler, konut sakinlerine sadece bir yuva değil yepyeni bir yaşam tarzı da sunuyor. 


Rezidansta yaşamak biraz da adının ağırlığından olsa gerek çok lüks ve ulaşılması güç gibi geliyor görünse de öyle değil. Bu zengin yaşamın bir parçası olmak için çok paralara gerek yok. Normal bir müstakil apartman parasına hatta daha da altında bir fiyata rezidans sahibi olabilirsiniz. 45 bin TL’ye bile rezidans var. Bu haberimizde en ucuz rezidansları mercek altına aldık. Şimdi gelin bu projeleri daha yakından inceleyelim. İşte en ucuz rezidanslar 2013…


En ucuz rezidanslar 2013!


1. Fly Butik Residence’ta sadece 45 bin TL

Uçarlar Yapı tarafından Beylikdüzü’nde inşa edilen Fly Butik Residence projesi İstanbul’un en ucuz rezidans projeleri arasında yer alıyor. Rezidans dairelerin 45 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Beylikdüzü Fly Butik Residence projesi 12 katlı 2 bloktan oluşuyor. 2015 yılında konut teslimlerinin yapılması planlanan Uçarlar Yapı Fly Butik Residence projesinde toplam 200 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 daire seçeneklerinden oluşan Fly Butik Residence’ta konutların büyüklükleri 33 ile 100 metrekare arasında değişiyor. Firma bünyesinde çeşitli ödeme seçeneklerinin sunulduğu Fly Butik Residence’ta güvenlik hizmetleri, kapalı otopark, soyunma odaları, sauna, yüzme havuzu, buhar odası ve masaj salonu bulunuyor. 


Fly Butik Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


2. Rüya Prestij Residence’ta 58 bin 500 TL

Rüya Prestij Residence, İstanbul Avrupa Yakası Beylikdüzü’nde hayata geçiriliyor. Pusula İnşaat güvencesiyle inşa edilen Rüya Prestij Residence projesinde konutlar 58 bin 500 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Nisan 2015’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Pusula İnşaat Rüya Prestij Residence projesi, 8 bin 43 metrekare alan üzerinde toplam 258 konuttan oluşuyor. 3 bloktan meydana gelen projenin sosyal olanakları arasında ise Türk hamamı, açık havuz, özel resepsiyon hizmetleri, açık-kapalı otopark, çocuk oyun alanları, yürüyüş alanları ve güvenlik hizmetleri yer alıyor. Metro durağına 300 metre mesafede konumlanan Rüya Prestij Residence projesi, Abdulla Gül Parkı’na 300 metre, metrobüse 5 dakika, Marmara Park’a ve TÜYAP Fuar Merkezi’ne ise 1 kilometre uzaklıkta yer alıyor. 


Rüya Prestij Residence hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz rezidanslar 2013!


3. Lemuria’da hemen teslim 89 bin TL

“Yaşam için her şey” sloganı ile lanse edilen Lemuria projesi, BTC İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. 6 ve 7 katlı 8 bloktan oluşan Lemuria Evleri projesinde toplam 187 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan Esenyurt Lemuria Evleri ‘nde konutlar 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Banka kredisi ile daire sahibi olunabilen BTC İnşaat Lemuria Evleri projesinde konut teslimleri hemen yapılıyor. Atatürk Havalimanı ve TÜYAP Fuar Merkezi’ne yakın mesafede konumlanan projesinin sosyal olanakları arasında ise kapalı havuz, sauna, teras bahçelerinde barbekü, süs, süs havuzları, ortak alan görüntüleme, jakuzi, buhar odası, 24 saat güvenlik, fitness, Türk hamamı, teleskop, gözlem köşesi, kamelya ve oturma alanları, çocuk oyun alanları ve kapalı otopark bulunuyor. 


Lemuria Evleri hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


 En ucuz rezidanslar 2013!


4. Life in Vera’da 79 bin TL

Life in Vera projesi Vera Group tarafından Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. Konutların 79 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Life in Vera projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. 14 bin 700 metrekare alan üzerinde yükselen Life in Vera Esenyurt projesinde toplam bin 56 daire yer alıyor. Stüdyo, 1+1 ve 2+1 konut seçeneklerinden oluşan projede konut teslimlerinin 2014 yılında yapılması planlanıyor. Esenyurt’ta E5 ve E6 bağlantı yollarının kesiştiği noktada yer alan Life in Vera projesi metrobüse 2 dakika, deniz otobüsüne ve hastanelere 3 dakika, İstanbul Üniversitesi’ne 5 dakika, TÜYAP Fuar Merkezi’ne 7 dakika, Atatürk Havalimanı’na 15 dakika, otogara 20 dakika, 3.köprü ve 3. Havalimanı’na 15 dakika mesafede konumlanıyor. 7/24 resepsiyon hizmetlerinden oda servisine, hatırlatma servisinden ev temizliğine, araç kiralamadan kişisel ulaşım hizmetlerine, kreş ve çocuk bakımından kuru temizlemeye, bilet rezervasyonlarından fatura işlemlerine ve çiçek siparişine tüm rezidans hizmetlerinin eksiksiz sunulduğu projede yüzme havuzu, otopark alanı, alışveriş merkezi, fitness center, çocuk oyun alanları ve güvenlik bulunuyor.

  

Life in Vera hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


5. Terrace Mix’te 89 bin TL

Terrace Mix projesi İnanlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta inşa ediliyor. Fiyatların 89 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Terrace Mix projesinde banka kredisi ile daire sahibi olunabiliyor. Ekim 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan İnanlar Terrace Mix projesi, toplam 945 daireden meydana geliyor. Stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçeneklerinden oluşan projede konutların büyüklükleri 34 metrekare ile 260 metrekare arasında değişiyor. Esenyurt Terrace Mix projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness merkezi, yüzme havuzu, buhar odası, dinlenme alanları, kat bahçeleri, sauna, çocuk oyun alanları, otopark, güvenlik ve özel peyzajlı bahçeler yer alıyor. 

Terrace Mix hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


6. Helenium Garden’da 48 ay vade farksız taksitle 92 bin TL

Başarır İnşaat tarafından Kurtköy’de hayata geçirilen Helenium Garden projesinde konutlar 92 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 48 ay vade farksız taksitle konut sahibi olma fırsatı sunulan Kurtköy Helenium Garden projesinde konut teslimlerinin Aralık 2014’te yapılması planlanıyor. 11 bin metrekare alan üzerinde 4 bloktan oluşan Başarır İnşaat Helenium Garden’da toplam 314 daire yer alıyor. Projede stüdyo, 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Helenium Garden Kurtköy projesinin sosyal olanakları arasında ise fitness center, yüzme havuzu, dinlenme alanları, çocuk oyun alanları, buhar odası, sauna, güvenlik ve kapalı otopark bulunuyor.

 

Helenium Garden hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


7. Ncity’de 99 bin TL

Ncity projesi, Özyurtlar İnşaat tarafından Esenyurt’ta hayata geçiriliyor. Konutların 99 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Esenyurt Ncity projesinde anahtar teslimlerinin 2015 yılında yapılması planlanıyor. 4 blokta toplam 450 adet daireden oluşan Özyurtlar Ncity Evleri ‘nde 1+1, 2+1 ve 3+1 daire seçenekleri yer alıyor. Projenin sosyal olanakları arasında ise yüzme havuzu, dinlenme alanları, fitness center, çocuk oyun alanları, güvenlik ve otopark gibi birçok ayrıcalıklı hizmet bulunuyor. 


Ncity hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


8. İstanbul Prestij Park’ta 1+1daire 129 bin TL

Bak Yapı tarafından Esenyurt’ta hayata geçirilen İstanbul Prestij Park’ta konutlar 129 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. 2 etaptan oluşan Esenyurt İstanbul Prestij Park projesinde toplam 2 bin 392 daire yer alıyor. 1+1, 2+1 ve 3+1 konut seçeneklerinden oluşan İstanbul Prestij Park Esenyurt projesinde konut teslimlerinin Aralık 2014’te yapılması planlanıyor. Zengin sosyal olanakları ile dikkat çeken Bak Yapı İstanbul Prestij Park projesinde kapalı otopark, voleybol sahası, yüzme havuzu, basketbol sahası, spor alanları, fitness center, sauna, buhar odası, dinlenme alanları, güvenlik ve otopark bulunuyor. 


İstanbul Prestij Park hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


9. Sinerji İstanbul Residence’ta dayalı döşeli ev 139 bin TL

Anadolum İnşaat tarafından Pendik’te hayata geçirilen Sinerji İstanbul Residence projesinde konutlar 139 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. Haziran 2014’te konut teslimlerinin yapılması planlanan Pendik Sinerji İstanbul projesinde konutlar mobilyadan perdeye kadar dayalı döşeli olarak teslim ediliyor. 24 ay vade farksız taksitle daire sahibi olunabilen Anadolum İnşaat Sinerji İstanbul projesi Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın konumuyla dikkat çekiyor. Sinerji İstanbul Residence Pendik projesinin sosyal olanakları arasında ise sauna, buhar odası, çocuk oyun alanları, spor alanları, fitness merkezi, squash, güvenlik ve kapalı otopark gibi birçok hizmet sunuluyor. 


Sinerji İstanbul hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


En ucuz rezidanslar 2013!


10. Euro City’de 118 bin TL 

Euro City, Artemis İnşaat tarafından Kurtköy’de inşa ediliyor. Konutların 118 bin TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulduğu Kurtköy Euro City projesinde tapu teslimleri hemen yapılıyor, anahtar teslimlerinin ise 2014 yılında yapılması planlanıyor. Yüzde 25 peşinatla daire sahibi olunabilen Artemis İnşaat Euro City projesinde kalan konut bedeli ise banka kredisi ile ödeniyor. Sabiha Gökçen Havaalanı’na yakın konumu ile dikkat çeken Euro City Kurtköy projesinde yüzme havuzu, çocuk parkı, hidrofor, güvenlik, uydu ve otopark bulunuyor. 


Euro City hakkında daha fazla bilgi edinmek için tıklayınız


Şengül KIRMIZITAŞ/Emlakkulisi.com



Geri Dön