26 / 04 / 2024

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor? İşte, o adresler!  Samsung 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor? İşte, o adresler!  Samsung 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Hem geniş hem de kaliteli bir buzdolabım olsun diyorsanız, piyasada satılan en ucuz Samsung 607 litre hacimli No-Frost buzdolabını araştırdık ve listeledik. Birçok üstün özelliği bulunan Samsung buzdolabının en uygun satış fiyatlarıyla 29 Eylül 2022 fiyat listesi…



Ürettiği ürünlerde birçok yeniliğe ev sahipliği yapan Samsung, buzdolaplarında da bu trendi sürdürüyor.Samsung No Frost buzdolabı Twin Cooling ismini verdiği ikili soğutma teknolojisi, soğutucudaki ve dondurucudaki sıcaklığı ve nemi ideal seviyede sabit tutar. Ayrıca soğutma işlemi sırasında soğuk havayı buzdolabındaki her köşesine dağıtır. Bu şekilde yiyecekleriniz nemli ve taze kalarak lezzetini korur.

Samsung buzdolaplarının kapılarının yön değiştirilebilir yapısı sayesinde buzdolabınızın ve dondurucunuzun kapılarının açılacağı yönü seçme şansınız var. Bu sayede buzdolabınız, tercih ettiğiniz mutfak düzenine her zaman mükemmel bir şekilde uyum sağlar.

Buzdolabınızın temperli camları üzerinde karpuz gibi ağır yiyecekleri rahat ve güvenli bir şekilde saklayabilirsiniz. Temperli cam raflar sayesinde 100 kiloya kadar ağırlığa dayanacak şekilde tasarlanmıştır. Bu sayede büyük tencereleri buzdolabında saklayabilirsiniz.

Buzdolabının içinde bulunan LED aydınlatma ile buzdolabınızdaki malzemeleri kolayca bulabilirsiniz.

Nem kontrol özelliği sayesinde gıdaların tazeliğini ve tadını daha uzun süre korunur. Nem Kontrol Klapesi ile hava deliğini kolayca açıp kapayarak buzdolabının içindeki nemi ayarlayabilirsiniz.

En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor? İşte, o adresler!  Samsung 29 Eylül 2022 fiyat listesi…

Peki, Samsung buzdolabı ne kadar? Samsung RB56TS754WW nolu alttan donduruculu buzdolabı kaç TL? En ucuz Samsung buzdolabı nerede satılıyor? İşte, Samsung buzdolabı 29 Eylül 2022 fiyat listesi…


Geri Dön