25 / 04 / 2024

En yüksek emekli promosyonu veren banka resmen belli oldu! Emekliler hemen bakın! Maaşı bu bankada olan kazanıyor

En yüksek emekli promosyonu veren banka resmen belli oldu! Emekliler hemen bakın! Maaşı bu bankada olan kazanıyor

Emekli maaşlarına yapılan zamlardan sonra emeklilere verilen promosyon ödemeleri gündemde yer almaya devam ediyor. Milyonlarca emekli, en yüksek promosyon veren bankaları araştırmaya devam ediyor. En yüksek promosyon veren banka resmen belli oldu.



Milyonlarca emekli vatandaş promosyon ödemelerini araştırıyor. Promosyon ödemeleri banka banka değişirken, ödemeler 8 bin liraya kadar yükseldi. En yüksek promosyon ödemesi veren banka ise resmen belli oldu. Bu bankadan maaş alan kazanıyor. İşte merak edilenler...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön