08 / 05 / 2024

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Erdoğan temel atma töreninde o isme çıkıştı: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Arnavutköy Yassıören'de, Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri temel atma törenine katıldı. Törende konuşma yapan Erdoğan, projenin müteahhidine çıkıştı. O anlarda her yer bir anda buz kesti: Ne diyor bu ya değiştirin hemen bunu...



DARÜLACEZE SOSYAL HİZMET ŞEHRİ PROJESİ

Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nin 150 bin metrekarelik alanda 1500 kişiyi ağırlaması bekleniyor. Kompleksin içerisinde tek kişilik odalarda 80 yatak kapasiteli bağışçı birimi, 4 kişilik odalarda 96 kadın ve 96 erkek olmak üzere toplam 192 yatak kapasiteli zihinsel engelli birimi, 3 kişilik odalarda 216 kadın ve 216 erkek olmak üzere toplam 432 yatak kapasiteli sağlıklı birimi, 4 kişilik odalarda 96 kadın ve 96 erkek olmak üzere 192 yatak kapasiteli psikiyatrik tanılı birimi, 4 kişilik odalarda 224 kadın ve 128 erkek olmak üzere 352 yatak kapasiteli yatağa bağımlı hasta birimi yer alacak.

Komplekste ayrıca yoğun bakım birimi, sağlık kontrollerinin yapılacağı poliklinik, çocukların tüm ihtiyaçlarının sağlanacağı çocuk merkezi, nostaljik köy kahvesi, gölet, dezavantajlı insanların tekrar sosyal hayata kazandırılacağı mesleki rehabilitasyon merkezi ve atölyeler ile uluslararası sağlık sempozyumlarının ve mesleki gelişim eğitimlerinin yapılabileceği 1000 kişilik konferans salonu bulunacak.

Konuklar için 300 yatak kapasiteli otel yapısı, cami, kilise ve havra gibi dini yapıların da yer alacağı Darülaceze Sosyal Hizmet Şehri'nde fırın, terzi, kuru temizleme, lostra, kafe, sergi ve satış, kuaför, berber, market gibi sakinlerin ve ziyaretçilerin tüm ihtiyaçlarının kolaylıkla giderilebileceği alanlar inşa edilecek.

 TÜİK'in ENAG hamlesi mahkemeden döndü! Rakamlar arasında büyük fark çıkıyordu

TÜİK'in ENAG hamlesi mahkemeden döndü! Rakamlar arasında büyük fark çıkıyordu

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan son dakika iptali! 'Bir ihtimal kalacak' diyerek açıkladı

Emekli maaş zammı asgari ücret artışı ve 3600 ek gösterge düzenlemesi sonrası hükümetten bomba adım


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön