29 / 03 / 2024

Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Erdoğan'dan flaş asgari ücret açıklaması!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan TİSK Genel Kurulu toplantısında konuştu.



Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Türkiye İşçi Sendikaları Konfederasyonu Genel Kurulu toplantısında asgari ücrete ilişkin mesajlar verdi.

Erdoğan işveren ve işçi kesimi arasında adaleti her daim sağlamaya gayret ettiklerini belirtti.

Erdoğan dan flaş asgari ücret açıklaması!

Erdoğan asgari ücretle alakalı olarak, "Gereken fedakarlıkları yaparak çalışanların hak ve refahlarını ne kadar korursak ortak hedeflerimize o derece hızlı ve güvenli ulaşabiliriz" şeklinde konuştu.

Erdoğan konuşmasında enflasyona ilişkin kritik değerlendirmeler de yaptı.

Erdoğan Kasım enflasyonunda iyileşmenin sürdüğünü, yılbaşından itibaren enflasyonda iyileşmenin hızlanacağını belirterek “Şubat'tan itibaren daha makul ve kontrolü kolay bir yere gelecek” ifadelerini kullandı.

Bilgin: Ortalamayı yukarı çeken politika izliyoruz


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön