28 / 03 / 2024

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı!

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı!

Ereğli'de hastane hattı TOKİ'ye kadar uzatıldı. Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi TOKİ evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı.




Konya'nın Ereğli ilçesinde, Toros Mahallesi  TOKİ  evlerinde ikamet eden vatandaşların ulaşımda yaşadıkları sorunun çözümü için minibüs talepleri sonuca bağlandı. 

Belediye Başkanı Özkan Özgüven, Toros Mahallesi Muhtarı Yusuf Nacak ve mahalle sakinlerinin minibüs hattı olmadığı için şehir merkezine ulaşımda sıkıntılar yaşadıklarını belirtmeleri üzerine Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ile görüşerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını sağladı. 


TOKİ sakinlerinin ulaşımda yaşadığı en büyük sorunun Başkan Özgüven'in devreye girmesiyle çözüldüğünü söyleyen Mahalle Muhtarı Yusuf Nacak, Başkan Özgüven ve Kooperatif Başkanı Adnan Küınüş'e teşekkür etti. 

Şehiriçi Minibüsçüler Kooperatifi Başkanı Adnan Kümüş ise TOKİ'de yaşanan sıkıntıları bildiklerini ve bu konuda kendilerine de bilgi verildiğini kaydederek, "Buradaki vatandaşlarımızın mağdur olmamaları için Belediye Başkanımız Özkan Özgüven bey bizzat kendisi devreye girerek hastane hattının TOKİ'ye kadar çıkmasını istedi.



Haber Vaktim


Geri Dön