25 / 04 / 2024

Erexpo mobilyacıları Gaziantep'te buluşturacak!

Erexpo mobilyacıları Gaziantep'te buluşturacak!

Erexpo Fuarcılık' ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi' nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurt içi organizasyonu olacak...




Erexpo Fuarcılık'ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurtiçi organizasyonu olacak. MOBEF'in gelecek yıllarda Halı ve Ev Tekstili fuarlarıyla üçlü konsept oluşturması hedefleniyor. Yerli üretici firmaların yanı sıra Yunanistan, İspanya, Portekiz, Romanya, Almanya ve İtalya'dan da katılımcıların sağlanacağı fuarda; Ortadoğu, Kuzey Afrika, İran, Kafkaslar, Türk cumhuriyetleri, Balkanlar başta olmak üzere 50'nin üzerinde ülkeden 2 bin 500'ü aşkın yabancı ziyaretçi bekleniyor. Toplamda 130 firmanın katılım sağlaması planlanırken, ziyaretçi sayısı ise 20 bin olarak açıklanıyor. İkili görüşmelerin de organize edileceği fuarda ayrıca, dünyaca ünlü mobilya tasarımcılarının liderliğiyle hazırlanan bir tasarım yarışması düzenlenecek. Mobilya sektörünün 2013'te en fazla Irak başta olmak üzere Ortadoğu'ya ihracat yaptığı gerçeğinden yola çıkarak mobilya fuarını bu bölgeye yakın olan Gaziantep'te düzenleme kararı alan şirket, Irak'tan önemli projelerin temsilcileri ile satın alma yetkililerini de fuarda ağırlayacak. 


Firma, yurtdışı organizasyonlarına ise uluslararası fuarlarla başlayacak. Öte yandan, Uluslararası Turizm Fuarı'nın (FITUR) Türkiye'deki tek temsilcisi olan Erexpo Fuarcılık, Bursa'daki genel müdürlüğün yanı sıra İstanbul, Ankara,  İzmir  ve Gaziantep'te bölge müdürlükleri üe hizmet veriyor. Firma, yılsonuna kadar Konya, Kayseri ve Antalya'da dabölge müdürlükleri kurarak, ofis sayısını dokuza çıkaracak. 


Erexpo Fuarcılık Genel Müdürü Erdal Usta: 


Fuara, 20 bin ziyaretçinin katılmasını bekliyoruz 


Bu yıl Gaziantep'te bir ilki gerçekleştirerek Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı'na (MOBEF) imza atacağız. 19-23 Kasım tarihlerinde Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (GOFM) düzenleyeceğimiz fuara yerli üretici firmaların yanı sıra Yunanistan, İspanya, Portekiz, Romanya, Almanya ve italya'dan da katılım sağlanacak. 50'nin üzerinde ülkeden 2 bin 500'ü aşkın yabancı ziyaretçi bekliyoruz. Toplamda 130 firmanın katılımını ve 20 bin ziyaretçi hedefliyoruz. 




Dünya İnegöl


Geri Dön