20 / 04 / 2024

Erexpo fuarcılık gaziantep

Erexpo fuarcılık gaziantep

Erexpo Fuarcılık' ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi' nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurt içi organizasyonu olacak...

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi kuruldu!

Aslan Group Fuarcılık Ve Pazarlama Limited Şirketi Esenyurt'ta 200 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Yılmaz ve Sara Yılmaz ortaklığında kuruldu.

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi kuruldu!

Creativ Mimarlık Ve Uluslararası Fuarcılık Limited Şirketi Maltepe'de 12 bin TL sermaye bedeli ile Necat Doğacan Işıkhan, Selimcan Erkan ve Taylan Özgür Topal ortaklığında kuruldu.

ÇATIDER ve Demos Fuarcılık bir ilke imza atıyor!

Çatı Sanayici ve İş Adamları Derneği ÇATIDER ve Demos Fuarcılık ‘Çatı ve Cephe Malzemeleri ve Teknolojileri Fuarı’nı hayata geçirecek. 

PennWell International ile Sektörel Fuarcılık'tan işbirliği!

Dünya çapında faaliyet gösteren medya, konferans ve fuar şirketi PennWell International ile Türkiye'nin en önemli enerji fuarı ve konferansı ICCI'ın organizatörü Sektörel Fuarcılık, enerji sektörü adına önemli bir güç birliğine imza attı.

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık, Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı!

Mimarlar Odası ve Frig Fuarcılık Kütahya Yapı Fuarı için anlaştı. Fuar için Frig Fuarcılık Mimarlar Odası ile iş birliği içinde Mimarlar Odası ile yapılan anlaşmada fuarı ziyaret edecekler.

Adana'da Gayrimenkul Yatırım Fuarı 4 Aralık'ta açılıyor!

ELKA Fuarcılık tarafından 4-5-6 Aralık 2015 tarihleri arasında Gayrimenkul Yatırım Fuarı Adana Hilton'da gerçekleştirilecek. Organizasyon, gayrimenkul yatırımı yapmak isteyen yüzlerce ziyaretçiyi buluşturacak.

Kentsel dönüşüm kurtuluş mu, felaket mi?

Mimarlar Odası Bursa Şubesi, Burkon Turizm işbirliğinde Erexpo Fuarcılık A.Ş. tarafından düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" kapsamında düzenlenen Mimarlık Zirvesi gerçekleştirilen paneller ve konferanslarla sürdü.

27. Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

27. Bursa Kongresi ve Yapı Yaşam Fuarı başladı!

Türk Mühendis ve Mimar Odaları Birliği (TMMOB) Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi başladı!

TMMOB Bursa Şubesi ve Burkon Turizm işbirliğinde, Erexpo Fuarcılık tarafından "Kentsel Boşluğun Dili" temasıyla bu yıl 27'ncisi düzenlenen "Bursa Yapı Yaşam Fuarı ve Kongresi" başladı.

MOBEF 2. Gaziantep Mobilya Fuarı bugün başlıyor!

Erexpo Fuarcılık AŞ ve GTO işbirliğiyle düzenlenen MOBEF 2. Gaziantep Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı, 7-10 Mayıs tarihleri arasında Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde kapılarını açacak.

Aziz Kocaoğlu: İzmir'de fuarcılık 5 kat büyüyecek potansiyel yaratır!

Türkiye’nin en büyük fuar alanı Fuar İzmir,CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun katılımıyla açıldı. Açılışta İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun açıklamaları da yer aldı.

Adana İnşaat Fuarı sektöre canlılık kazandıracak!

TÜYAP Adana Fuarcılık A.Ş tarafından, Çukurova Fuarcılık A.Ş. ve Adana Büyükşehir Belediyesi desteği ile düzenlenen, Adana İnşaat Fuarı 2015 inşaat sektörüne canlılık kazandıracak..

Erexpo fuarcılık gaziantep Haberi

Erexpo fuarcılık gaziantep


Erexpo Fuarcılık'ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurtiçi organizasyonu olacak. MOBEF'in gelecek yıllarda Halı ve Ev Tekstili fuarlarıyla üçlü konsept oluşturması hedefleniyor. Yerli üretici firmaların yanı sıra Yunanistan, İspanya, Portekiz, Romanya, Almanya ve İtalya'dan da katılımcıların sağlanacağı fuarda; Ortadoğu, Kuzey Afrika, İran, Kafkaslar, Türk cumhuriyetleri, Balkanlar başta olmak üzere 50'nin üzerinde ülkeden 2 bin 500'ü aşkın yabancı ziyaretçi bekleniyor. Toplamda 130 firmanın katılım sağlaması planlanırken, ziyaretçi sayısı ise 20 bin olarak açıklanıyor. İkili görüşmelerin de organize edileceği fuarda ayrıca, dünyaca ünlü mobilya tasarımcılarının liderliğiyle hazırlanan bir tasarım yarışması düzenlenecek. Mobilya sektörünün 2013'te en fazla Irak başta olmak üzere Ortadoğu'ya ihracat yaptığı gerçeğinden yola çıkarak mobilya fuarını bu...