28 / 03 / 2024

Erexpo mobilya fuarı gaziantep

Erexpo mobilya fuarı gaziantep

Erexpo Fuarcılık' ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi' nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurt içi organizasyonu olacak...

İnegöl Mobilya Fuarı 21-26 Mart'ta başlıyor!

Her yıl Bursa'nın İnegöl ilçesinde düzenlenen İnegöl Mobilya Fuarı, nisan ayının ilk haftasında açılacaktı. Ramazan dolayısıyla tarihler geri çekildi ve 21-26 Mart'ta düzenlenmesine karar verildi.

İMOB Mersin Mobilya Fuarı ziyarete açıldı!

CNR Holding tarafından düzenlenen "İMOB Mersin Mobilya Fuarı" açıldı. Mersin Valiliği, Mersin Büyükşehir Belediyesi ve Mersin Ticaret ve Sanayi Odası (MTSO) tarafından desteklenen fuarın 50 binden fazla ziyaretçi ağırlaması bekleniyor.

İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek!

İstanbul Mobilya Fuarı CNR EXPO Yeşilköy’de başladı. İstanbul Mobilya Fuarı 12 Kasım tarihine kadar ziyaret edilebilecek...

İstanbul Mobilya Fuarı açıldı!

Türkiye Mobilya Sanayicileri Derneği (MOSDER) ve CNR Holding iş birliğiyle düzenlenen İstanbul Mobilya Fuarı açıldı.

Bursa İnegöl'e modern mobilya fuar alanı!

Bursa'nın İnegöl ilçesine modern mobilya fuar alanı yapılacak. 80 bin metrekare alanda kurulması planlanan fuar alanı 93 bin metrekare inşaat alanına sahip olacak.

8. Van İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı!

Van'da İnşaat ve Mobilya Fuarı başladı. Bu yıl 8.'si düzenlenen fuara 11'i il dışında olmak üzere 34 firma katıldı.

Kayseri 7. Mobilya Fuarı kapılarını açtı!

TÜYAP Fuarcılık tarafından organize edilen Kayseri 7. Mobilya Fuarı bugün açıldı. Fuarı, 60 bini aşkın kişinin ziyaret etmesi bekleniyor.

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Maliye Bakanı Naci Ağbal, ATO Congresium’da, 2 Nisan tarihine kadar açık kalacak CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı’nı ziyaret etti.

Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık!

Başkent Ankara'da ilk kez düzenlenen CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı açıldı. Ankara Mobilya Fuarı 2 Nisan'a kadar açık olacak.

Ankara Mobilya Fuarı açıldı!

CNR İMOB Ankara Mobilya Fuarı gerçekleşti. Fuar, CNR Holding tarafından ATO Congresium'da açıldı.

MOBİAD Almanya'daki mobilya fuarına katıldı!

Mobilyacı İş Adamları Derneği (MOBİAD) Trabzon ekibi ve İhracatçılar Birliği temsilcilerinden oluşan 28 kişilik ekip, mobilya fuarına katılmak için Almanya'ya gitti.

Buka Sofa, Imm Fuarı’nda mobilya koleksiyonlarını sergiledi!

Dünyanın en büyük mobilya fuarlarından olan Uluslararası Imm Köln 2017 Mobilya Fuarı 16-22 Ocak 2017 tarihlerinde gerçekleştirildi. Buka Sofa; Imm Fuarı’nda fonksiyonel ve rahat mobilya koleksiyonlarını ziyaretçilerle buluşturdu.

Ersa Mobilya'nın yeni ürünleri İMOB fuarında tanıtıldı!

Ofis mobilyalarında uzmanlaşan Ersa, kendi tasarım ekibinin yanı sıra Türkiye’den ve dünyadan tasarımcılarla çalışarak değişen çalışma ortamları için ürettiği yeni mobilyalarını 13. Uluslararası İstanbul Mobilya Fuarı’nda (İMOB) tanıttı.

Erexpo mobilya fuarı gaziantep Haberi

Erexpo mobilya fuarı gaziantep


Erexpo Fuarcılık'ın Gaziantep Ortadoğu Fuar Merkezi'nde (GOFM) gerçekleştireceği Mobilya, Dekorasyon, Orman Ürünleri ve Mobilya Aksesuarları Fuarı (MOBEF), firmanın ilk yurtiçi organizasyonu olacak. MOBEF'in gelecek yıllarda Halı ve Ev Tekstili fuarlarıyla üçlü konsept oluşturması hedefleniyor. Yerli üretici firmaların yanı sıra Yunanistan, İspanya, Portekiz, Romanya, Almanya ve İtalya'dan da katılımcıların sağlanacağı fuarda; Ortadoğu, Kuzey Afrika, İran, Kafkaslar, Türk cumhuriyetleri, Balkanlar başta olmak üzere 50'nin üzerinde ülkeden 2 bin 500'ü aşkın yabancı ziyaretçi bekleniyor. Toplamda 130 firmanın katılım sağlaması planlanırken, ziyaretçi sayısı ise 20 bin olarak açıklanıyor. İkili görüşmelerin de organize edileceği fuarda ayrıca, dünyaca ünlü mobilya tasarımcılarının liderliğiyle hazırlanan bir tasarım yarışması düzenlenecek. Mobilya sektörünün 2013'te en fazla Irak başta olmak üzere Ortadoğu'ya ihracat yaptığı gerçeğinden yola çıkarak mobilya fuarını bu...