19 / 04 / 2024

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

Ergün Turan Akyazı Stadı’nda incelemelerde bulundu!

TOKİ tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen TOKİ Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.



Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Trabzon’da yapımı devam eden Akyazı Spor Kompleksi’nde yürütülen çalışmaları inceleyen  TOKİ  Başkanı M. Ergün Turan, eksikliklerin biran önce giderilmesi için talimat verdi.

 

Akyazı Spor Kompleksi'nin 400 dönümlük alanda inşa edildiğini, yaklaşık 180 dönüm yeşil alan bulunduğunu vurgulayan M. Ergün Turan, “Trabzonspor’umuza dolayısıyla ülkemize güzel bir stadyum yapıyoruz. Her şey çok güzel olacak. Bugün bütün imalatçı ekip ve paydaşlarımızla değerlendirme yaptık. Çatı ve çelik montajını bir hafta içerisinde tamamen bitireceğimiz stadyumda skorboardın montajını tamamladık.” dedi.

 

18 bin seyirci koltuğu tamamlandı

 

Modern yapısı ile imalatına devam edilen Akyazı Spor Kompleksinin seyirci koltuklarının 18 bininin montajını tamamladıklarını söyleyen M. Ergün Turan, “Stadyum zeminine sereceğimiz hibrit çim için ise drenaj çalışmalarımız tüm hızıyla devam ediyor. Kompleksin çevresindeki bağlantı yollarını ve kavşaklarını Karayolları Genel Müdürlüğü en kısa zamanda tamamlayacak. Türkiye'nin göz bebeği Akyazı Stadyumu, 'Smart Roof' çatı sistemi ile Türkiye’de bir ilk olacak." dedi.

 

TOKİ Haber



Geri Dön